MasterChef’te Emre şoku! Görkem tek tek anlattı! Yarışmadan...

MasterChef yarışmasının son bölümlerinde tansiyon bir türlü düşmedi. Son olarak Emre ve Hasan arasında skandal bir olay yaşanmış ve iki yarışmacı da birbirine girmişti. Kavga sonrası yarışmacı Emre’nin şoke eden bir karara imza attığı ortaya çıktı.

MasterChef’te Emre şoku! Görkem tek tek anlattı! Yarışmadan...

Somer Şef, Danilo Şef ve Mehmet Şef’in sunumuyla gerçekleşen en çok izlenen yarışma programı MasterChef’te kavgaların ve tartışmaların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Emre ve Hasan arasında yaşanan gerilim dolu dakikalar yarışmacı Emre’nin yeni bir karar almasına yol açtı.

Emre’nin aldığı kararı ise diğer bir yarışmacı olan Görkem canlı yayına açıkladı.

MasterChef Emre yarışmadan çekiliyor!

“Arkadaşlar merhaba! Masterchef yarışmasında tanıdığım bir isim var biliyorsunuz Emre Büber!

Ben onun kadar kaliteli bir insan daha görmedim. Duruşu, terbiyesi, performansı her şeyiyle 10 numara bir adam ama ben size bir şey açıklamak istiyorum. Emre bana yarışmadan çekilmek istediğini söyledi. Ben de “Neden” diye sordum.

Arkadaşlar Emre bana dedi ki, “Burası benim için çok zor. Sürekli bir kavga gürültü var. Ben sadece oğluma örnek olmak istiyorum. Çalışmanın ve başarmanın ne kadar zor olduğunu göstermek istiyorum ama burası sadece bir yemek yarışması değil adeta kaos dünyası” dedi. “Ben yarışmadan yakında çekilirim. Dayanamıyorum” dedi. Lütfen ona desteklerinizi gösterin. Ben buradan onu çok sevdiğimi söylüyorum! Sabret kardeşim, her şey çok güzel olacak” sözlerini dile getirdi.

MasterChef’te Emre şoku! Görkem tek tek anlattı! Yarışmadan... - Resim : 2

O ibareyi kaldırdı

Masterchef Emre’nin Instagram profilinden “Masterchef” ibaresini kaldırması da gözlerden kaçmadı.