"Son Akşam Yemeği" filminin galası yapıldı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın destekleriyle Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılına özel "Son Akşam Yemeği" filminin galası Şişli’de bulunan bir AVM’nin sinema salonunda yapıldı. Galaya yönetmen Levent Onan, Mustafa Kemal Paşa'yı (Atatürk) canlandıran Onur Tuna, Latife Hanımı canlandıran Pelin Akil’in yanı sıra tüm oyuncu kadrosu katıldı.

"Son Akşam Yemeği" filminin galası yapıldı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın destekleriyle Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılında tarih sayfalarından süzülüp beyaz perdeye taşınan "Son Akşam Yemeği" filminin galası, Şişli’de bulunan bir AVM’nin sinema salonunda yapıldı.

"Son Akşam Yemeği" filminin galası yapıldı - Resim : 1
Geceye, yönetmen Levent Onan, Mustafa Kemal Paşa'yı (Atatürk) canlandıran Onur Tuna, Latife Hanımı canlandıran Pelin Akil’in yanı sıra tüm oyuncu kadrosu katılırken, yapımcılar Esra Seyrekbasan Onar ve Selin Tuncer gala gecesinde hazır bulundu. Galada film gösterimi öncesi dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fahir Atakoğlu, özel piyano resitali ile davetlilere dinleti sundu.

"Son Akşam Yemeği" filminin galası yapıldı - Resim : 2
Filmde Atatürk’ü canlandıran oyuncu Onur Tuna, “Cumhuriyet'in 100. yılına ithafen bir film gibi duruyor ancak çok küçük donelerle, çok küçük metaforlarla çok büyük hikayeler anlatan bir film var elimizde. Öncelikle bütün oyuncu arkadaşlarımız hikayeyi okuduğumuzda çok heyecanlandık ve güzel bir iş çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Umarım izleyenler beğenirler. Kendime dair metotlarım vardı ama Atatürk'ün görselleri videoları bugüne kadar tabii ki hepimizin çocukluğumuzdan beri Atatürk'ün ideolojileriyle büyümüş olmamız, benim kendi Atatürk'ümü çıkarmamda yardımcı oldu diyebilirim. Aslında Atatürk'ü hissetmeye başladığınız her an gerçekten çok zor ve çok duygulu. Plastik bir makyaj uygulanmadı ama kendimi Atatürk kostümleriyle beraber karakterin de içine girmeye hazır bir şekilde bulduğumda etkilendim. Bence bir oyuncunun başına gelebilecek en güzel donelerden biri hayatında. Umarım ben de bunu güzel değerlendirmişimdir” dedi.