İstanbul'da korkutan yangın

Son dakika haberine göre... Başakşehir’de Demirciler Sanayi sitesi içerisinde tüp patladı. Patlama sonucu yangın çıkarken olay yeri ne çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olayda 2 kişinin yaralandığı öğrenildi.

İstanbul'da korkutan yangın

Başakşehir’de Demirciler Sanayi sitesinde bir boya atölyesinde tüp patladı. Patlama sonucu yangın çıkarken olay yeri ne çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olayda 2 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Müdahale sırasında iş yerinin oğlu yüzünden oluşan yanıklar nedeniyle, Şemsettin Vural ise bacağında yanıklar oluşarak yaralandı.

İstanbul'da korkutan yangın - Resim : 1

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alırken, yaralanan iş yeri sahibinin oğlu ambulansla hastaneye kaldırıldı. İş yeri sahibi Vural ise, ayakta tedavi edildi.

Olayı anlatan iş yeri sahibi Şemsettin Vural, “Boya kalıntısı makinenin dibinde kalmış, demirle taşlarken onun çapağı alev aldı, üzerine su dökünce oldu. Durumu nedir bilmiyorum ama yüzünde yanıklar var. Ben de yanındaydım, bir metre mesafede benim de bacağıma alev geldi” dedi.