Beşiktaş'ta Visca bombası... Son dakika Beşiktaş'tan transfer haberleri 13 Haziran 2019

Son dakika Beşiktaş transfer haberlerine göre Emre Mor için kiralama teklifi yapıldı. Edin Visca Başakşehir'den ayrılmak istediğini söyledi. Abdullah Avcı transfer listesini verdi. Gerson gündeme alındı. İşte Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri.

Beşiktaş'ta Visca bombası... Son dakika Beşiktaş'tan transfer haberleri 13 Haziran 2019

Beşiktaş'ın Emre Mor için Celta Vigo'ya kiralama teklifi sunduğu iddia edildi. İspanyol ekibinde bekleneni veremeyen Milli futbolcu Celta Vigo kabul ederse 1 yıllığına kiralanacak.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gündemindeki Edin Visca, Medipol Başakşehir'den ayrılmak istediğini yönetime bildirdi.

 Umut Meraş ve Mert Müldür

Beşiktaş, yeni teknik direktörü Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transferde harekete geçti. Siyah beyazlılar, Avcı'nın transferlerini istediği Bursaspor'un sol beki Umut Meraş için 1.5 milyon Euro ve bir de futbolcu teklif ederken, Avusturya ekibi Rapid Wien'de forma giyen sağ bek Mert Müldür için de kulübüyle pazarlıklara başladı.

Beşiktaş yönetimi, kanatlarda görev yapan iki yıldız oyuncusunun önümüzdeki sezon olmama ihtimalini düşünerek Roma'nın 22 yaşındaki futbolcusu Gerson Santos Da Silva'nın transferi için nabız yokladı.

Aboubakar görüşmeleri

Beşiktaş, bir dönem formasını giyen Kamerunlu forvet için pazarlıklara başladı. Ancak mali sıkıntıdaki Porto, forvet hattında birçok ismi satacağı için Aboubakar'a izin vermeyebilir.

Kara Kartal'ın Hırvat stoperi Domagoj Vida, transfer döneminin de yıldızı olmaya devam ediyor. Son olarak Norwich City'nin teklifte bulunduğu 30 yaşındaki savunmacının, ek olarak İngiltere Premier Lig ve İtalya Serie A kulüplerinin takibinde olduğu bildirildi.

Siyah-beyazlılar; Milan, İnter, Fiorentina ve Atletico Madrid'in radarındaki Dorukhan'ın ayrılması durumunda Milan'da forma giyen Hakan Çalhanoğlu'nu transfer edecek.

Bolasie iddiası

Geçen sezon Anderlecht'te kiralık forma giyen yıldız futbolcu için Everton ile görüşmelerin başladığı ifade edildi. Bolasie ile Beşiktaş ve Trabzon da ilgileniyor.

Beşiktaş'ın transferde gözü Peniel Mlapa'da. Geçen yılı Venlo'da kiralık geçiren oyuncu için ilk temasın kurulduğu öğrenildi.

Yasin Öztekin transferi için Göztepe'yle yapılan görüşmelerde İzmir ekibi 2 milyon euro istedi. Beşiktaş ise takas önerdi.

Azubiuke için teklif yapıldı

Beşiktaş, Abdullah Avcı’nın takımda görmek istediği Nijeryalı ön libero için Pyramids kulübüne 1 milyon 250 bin Euro önerdi. Azubiuke, Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alıyor.

Beşiktaş, 21 yaşındaki Hırvat orta saha oyuncusu Vlasic'i satın alma opsiyonlu kiralamak için Everton’ın kapısını çaldı. Transfer için Vida da devreye sokuldu.

Antalyaspor'un başarılı oyuncusu Nazım Sangare ile ilgilenen Beşiktaş, Akdeniz ekibiyle temaslarını hızlandırdı.

Kara Kartallar'da Caicara sesleri

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın ardından Caicara'yı da Siyah-Beyazlılar’a kazandırmayı planlayan yönetim, 3 milyon Euro’luk (19 milyon TL) geri dönüş aldı. Başakşehir’e 2017 yılında Almanya Bundesliga ekibi Schalke 04’ten 3 milyon Euro karşılığında transfer edilen Junior Caiçara, İstanbul ekibinde 3 sezonda 97 karşılaşmada görev yapmıştı. Abdullah Avcı’nın Başakşehir’in başında olduğu dönemde takımında en çok güvendiği isimler arasında yer alan tecrübeli ismin de Beşiktaş’a transfer olma konusunda istekli olduğu öğrenildi.

Abdullah Avcı'nın istediği oyunculardan biri de Bordeaux formasını giyen Senegalli sağ bek Sabaly. Fenerbahçe'nin de ilgilendiği öne sürülen 26 yaşındaki oyuncu için 3.5 milyon euro bonservis bedelinden söz ediliyor.

Bonservisi elinde

Gelecek sezon Spor Toto 1. Lig’de devam edecek Akhisarspor’da ilk ayrılık yaşandı. Yeşil-siyalı ekip, 2015’ten bu yana Akhisarspor forması giyen Caner Osmanpaşa ile yollarını karşılıklı olarak ayırdı. Öte yandan, Süper Lig’ten pek çok ekip Caner Osmanpaşa’yı transfer etmek için çalışmalara başladı. Beşiktaş ve Trabzonspor'un da bu oyuncuyla ilgilendiği belirtiliyor.

Beşiktaş’ta ortaya koyduğu futbolla birçok Avrupa takımının transfer listesine giren Dorukhan Toköz’ün ismi bu defada Milan ile anılmaya başlandı. Sezon başında bonservis bedeli ödenmeden kadroya katılan genç oyuncu, ilk yarının son haftalarına doğru bulduğu forma şansını iyi değerlendirdi ve milli takıma kadar yükseldi.