Son dakika golüyle Beşiktaş'ı yıkmıştı! Oscar Romero, Süper Lig devinin kapısından dönmüş! “Transferin sonuçlanmadığı söylenince hayal kırıklığı yaşadım”

Trendyol Süper Lig’in 2. Haftasında Beşiktaş ile Pendikspor 1-1 berabere kaldı. Mücadelede Pendikspor’un tek golünü atan isim olan Paraguaylı on numara Oscar Romero’nun 2016 yılında Fenerbahçe ile anlaştığı ancak evrakların yetişmediği için transferin tamamlanamadığı ortaya çıktı. Oscar Romero, bu duruma ilişkin olarak, o dönem “Fenerbahçe'de forma giymek için hazırdım. Transferin sonuçlanmadığı söylenince hayal kırıklığı yaşadım” dedi.

Son dakika golüyle Beşiktaş'ı yıkmıştı! Oscar Romero, Süper Lig devinin kapısından dönmüş! “Transferin sonuçlanmadığı söylenince hayal kırıklığı yaşadım”

Trendyol Süper Lig’in 2. Hafta maçında Beşiktaş, evinde ligin yeni ekibi Pendikspor’u konuk etti. Beşiktaş, 12.dakikada Omar Colley’in attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın 90+4.dakikasında Pendikspor, kazanılan penaltı vuruşunda Oscar Romero’nun attığı golle eşitliği yakaladı. Mücadele 1-1 sona erdi.

Pendikspor’a hayat veren golü atan Paraguaylı on numara Oscar Romero hakkında yeni bir detay ortaya çıktı.

Son dakika golüyle Beşiktaş'ı yıkmıştı! Oscar Romero, Süper Lig devinin kapısından dönmüş! “Transferin sonuçlanmadığı söylenince hayal kırıklığı yaşadım” - Resim : 1

SÖZLEŞMESİ YETİŞTİRİLEMEDİ

Yıldız futbolcu, 2016 yılında Fenerbahçe’nin kapısından döndü.  O dönem Arjantin'in Racing Club takımında oynayan Paraguaylı 10 numara transferin son gününde sözleşmesi yetiştirilemediği için transfer olamadı.

“FENERBAHÇE’DE FORMA GİYMEK İÇİN HAZIRDIM”

O dönem 24 yaşında olan futbolcu, transferin sonuçlanmaması nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşadığını ifade ederek, "Evet, Fenerbahçe'de forma giymek için hazırdım. Türkiye ve İstanbul ile ilgili bilgiler bile toplamıştım. Büyük bir kulübün parçası olacağımı biliyordum ve de heyecanlıydım. Transferin sonuçlanmadığı söylenince hayal kırıklığı yaşadım" demişti.

Transfermarkt'a göre değeri 3 milyon euro olarak gösterilen Oscar Romero, Deportivo Alavés, Club Cerro Porteño, Shanghai Shenhua,   CA San Lorenzo de Almagro,  CA Boca Juniors ve Racing Club takımlarında forma giydi. 

31 yaşındaki futbolcu kariyerinde 264 maça çıktı, 34 gol attı, 49 asist yaptı.