Ünlü oyuncuyu köpek parçaladı! Yüzüne 35 dikiş atıldı!

O Ses Türkiye yarışmasındaki başarısının ardından Afili Aşk dizisinde oynayan Hazal Erişkin, arkadaşının 8 aylık Rottweiler cinsi köpeği severken saldırıya uğradı. Yüzüne 35 dikiş atılan genç oyuncunun tedavisi devam ediyor.

İlk olarak adını Acun Ilıcalı'nın kendi kanalı tv8'de hazırlayıp sunduğu ''O Ses Türkiye'' adlı yarışma programında duyuran Hazal Erişkin, jüri üyesi olan Ebru Gündeş'i tercih ederek takımına katılmıştı. Erişkin'in kendisini seçmesi sonrası Ebru Gündeş büyük sevinç yaşamıştı.

Yarışmanın ardından bir süre ortalarda görünmeyen, ardından Afili Aşk ve Yasak Elma dizisinde rol alan Hazal Erişkin, bir süredir ekranlardan uzaktı.

Rottweiler saldırdı!

Bir arkadaşının evine giden Hazar Erişkin, burada 8 aylık Rottweiler cinsi köpeği sevdi. Köpekle oynarken bir anda saldırıya uğrayan Erişkin, köpeğinin yüzünü ısırmasıyla şoke oldu. Kanlar içinde kalan oyuncu, yakınlarının ilk müdahalesinden sonra acil olarak hastaneye kaldırılırken, yüzüne 30 dikiş atıldı.

Köpekle oynarken bir anda saldırıya uğrayan oyuncu, köpeğinin yüzünü ısırmasıyla şoke oldu. Kanlar içinde kalan oyuncu, yakınlarının ilk müdahalesinden sonra acil olarak hastaneye kaldırılırken, yüzüne 30 dikiş atıldı. Oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz yıllarda yakışıklı oyuncu Berk Oktay, evinde beslediği Rottweiler cinsi köpeğiyle oynarken köpeği tarafından saldırıya uğramıştı.