Son Dakika haberi... Fenerbahçe İrfan Can Kahveci ile anlaştı

Son dakika alınan bilgiye göre Fenerbahçe İrfan Can Kahveci'nin transferini KAP'a bildirdi.

Son Dakika haberi... Fenerbahçe İrfan Can Kahveci ile anlaştı

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki İrfan Can Kahveci düellosu bitti. İddiaya göre Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci transferi için Medipol Başakşehir ile anlaşmaya vardı.

İddiaya göre Yıldız oyuncuyu Fenerbahçe 10 milyon Euro (88 milyon lira) karşılığında transfer ettiği belirtildi. Fenerbahçe resmi olarak şu açıklamayı yaptı: "Profesyonel futbolcu İrfan Can Kahveci'nin transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü Medipol Başakşehir FK ile görüşmelere başlanmıştır."

Bir süredir düğüm haline gelen Kahveci transferi de böylelikle çözülmüş oldu.

Fenerbahçe'den fincan paylaşımı

Transfer haberinin sosyal medyanın gündemine oturmasının ardından Fenerbahçe'nin resmi hesabından bir paylaşım yapıldı; işte o paylaşım:

Son Dakika haberi... Fenerbahçe İrfan Can Kahveci ile anlaştı - Resim : 1

Yöneticiler Başakşehir stadında

Fenerbahçe’nin transfer görüşmelerine başladığı Başakşehirli futbolcu İrfan Can Kahveci için sarı-lacivertli yönetici Selahattin Baki ve İdari Koordinatör Selçuk Şahin, saat 22.00 sıralarında Başakşehir Stadı’na geldi.
Fenerbahçe’nin transfer görüşmelerini sürdürdüğü Başakşehirli futbolcu İrfan Can Kahveci için sarı-lacivertli yönetici Selahattin Baki, İdari Koordinatör Selçuk Şahin, İdari Menajer Yardımcısı Emir Yolaç ve Fenerbahçe TV çalışanları Başakşehir Stadı’na giriş yaptı.