İzmir'de 52 saat sonra yaşanan mucize yarım kaldı...

İzmir'in Seferihisar ilçesindeki Doğanlar Apartmanı'nda 52 saat sonra 3 kişiye daha ulaşıldı. Enkazdan çıkarılan 3 kişinin cansız bedenleri morga kaldırıldı. Hayatını kaybedenlerin, Mert Küçükyumuk, eşi Eda Küçükyumuk ve çocukları Ateş Küçükyumuk olduğu belirlendi.

İzmir'de 52 saat sonra yaşanan mucize yarım kaldı...

6.6 büyüklüğündeki İzmir-Seferihisar depreminin 52 saat sonra Doğanlar Apartmanı'ndan 3 kişi daha enkazdan çıkarıldı. Merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından ekipler, Bornova İlçesinde yıkılan Doğanlar apartmanı enkazında arama ve kurtarma çalışmalarına devam ediyor.

Doğanlar Apartmanı enkazında 5-6 kişinin daha olduğu tahmin ediliyordu. 3 kişiye daha ulaşıldı. Enkaz altında 2-3 kişinin daha olduğu tahmin ediliyor.

İzmir'de 52 saat sonra yaşanan mucize yarım kaldı... - Resim : 1
Küçükyumuk ailesinin cansız bedenleri Doğanlar Apartmanı enkazından çıkarıldı.

 

Küçükyumuk ailesi...

Enkazdan çıkarılan 3 kişinin de enkaz altında hayatlarını kaybettikleri belirlendi. İlk bilgilerde enkazın altından canlı çıkarıldığı ifade edilen Küçükyumuk ailesinin tüm fertlerinin daha sonra enkazdan cansız bedenlerinin çıkarıldığı belirtildi. Hayatlarını kaybedenlerin Mert Küçükyumuk, eşi Eda Küçükyumuk ve çocukları Ateş Küçükyumuk olduğu belirlendi.