Sadakatsiz'de Asya'ya büyük şok!

Son günlerin en çok izlenen dizilerinden Sadakatsiz'in 15. bölüm fragmanı yayımlandı. Asya'yı yeni bölümde büyük bir şok bekliyor.

Sadakatsiz'de Asya'ya büyük şok!

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in yer aldığı Kanal D'nin iddialı dizilerinden Sadakatsiz'in yeni bölüm fragmanı yayımlandı.

Asya, Ali'nin hırsızlık yapmasından dolayı çok üzgündür ve düzeltmek için hamlede bulunur. Ancak işler Asya'nın istediği gitmez ve Ali'yle arasına uçurumlar girer. Annesi ile tartışan Ali babasının yanında kalmak ister. Derin eline geçen bu büyük fırsatı kullanır ve soluğu Ali'yle birlikte Asya'nın kapısında alarak can yakıcı hamlesinde bulunur.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başrollerini paylaştığı Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Sadakatsiz 15. bölüm fragmanı ile izleyenleri ekran başına kilitledi.

Araları bozuluyor

Asya, Ali'nin okulda hırsızlık yaptığını öğrenir ve durumun daha da kötüye gitmemesi için oğlunun çaldığı her şeyi kutuya koyup geri götürü. Bu gerçek Ali'nin yüzüne sınıfın ortasında vurulunca anne ile oğulun arası tamamen bozulur.

Ali, Asya'yı kendisini rezil etmekle suçlar ve artık annesiyle yaşamak istemediğini söyler. Ali ile arasını düzeltmek isteyen Derin için gün doğmuştur ve Asya'yı yıkacak hamlesini sona saklar. Asya, Ali ve Derin'in eve gelip eşyalarını toplamak istemesiyle ikinci kez yıkıma uğrar.