Son dakika | Hakem Halil Umut Meler taburcu edildi! Hastaneden çıkarken görüntülendi! İşte son hali

Son dakika... MKE Ankaragücü – Çaykur Rizaespor maçı sonrası eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve 2 kişinin saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler, tedavisinin tamamlanması sonrası hastaneden taburcu edildi.

Trendyol Süper Lig’in 15.haftasında önceki gün oynanan ve 1-1 sona eren MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor maçının ardından sahaya giren eski MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler’e yumruk atmıştı. Yere düşen Meler’e sahaya giren iki kişi tekme atmıştı. Yaşananların ardından gözünde şişlik ve elmacık kemiğinde kırık oluşan Halil Umut Meler, Ankara’daki özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı.

Son dakika | Hakem Halil Umut Meler taburcu edildi! Hastaneden çıkarken görüntülendi!  İşte son hali - Resim : 1

FARUK KOCA TUTUKLANDI

Olayın ardından gözaltına alınan Faruk Koca ile birlikte 6 kişi emniyetteki işlemlerinin tamamlanması sonrası adliyeye sevk edildi. Faruk Koca ve 2 kişi tutuklandı, 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son dakika | Hakem Halil Umut Meler taburcu edildi! Hastaneden çıkarken görüntülendi!  İşte son hali - Resim : 2

TABURCU EDİLDİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve meslektaşlarının ziyaret ettiği Halil Umut Meler'in tedavisi tamamlandı. Halil Umut Meler, taburcu edildi.

İZMİR'E AİLESİNİN YANINA GİDECEK

Meler, eski hakem Yunus Yıldırım'la birlikte kara yoluyla İzmir'e ailesinin yanına gidecek.

Son dakika | Hakem Halil Umut Meler taburcu edildi! Hastaneden çıkarken görüntülendi!  İşte son hali - Resim : 3

HALİL UMUT MELER'İN SAĞLIK DURUMU NASIL? 

 Meler’in sağlık durumu hakkında bilgi veren Ankara Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Yörübulut, "Herkese geçmiş olsun. Hocamızı taburcu ettik. Morali gayet iyi. Gittiği yerde kontrollerini olacaktır. Gözündeki ufak şişlik dışında bir sorunu kalmadı. Travma nedeniyle boyunda bir düzleşme oluşmuş sadece. Tedbir amaçlı boyunluk taktık. Kırık zamanla iyileşecek, küçük bir çatlaktı zaten. Kanama da kalmadı. Hakemliği bırakmakla ilgili bir şey söylemedi, o konuyu kendisi söyleyecektir." dedi.

Son dakika | Hakem Halil Umut Meler taburcu edildi! Hastaneden çıkarken görüntülendi!  İşte son hali - Resim : 4