Son dakika! İsmail Kartal resmen açıkladı! Yıldız futbolcunun sözleşmesi donduruldu

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, çapraz bağ sakatlığı bulunan Brezilyalı futbolcu 'Lincoln Henrique'nin sözleşmesinin devre arasında kadar dondurulduğunu açıkladı.

Son dakika! İsmail Kartal resmen açıkladı! Yıldız futbolcunun sözleşmesi donduruldu

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Konferans Ligi 3.Ön Eleme Turu’nda oynanacak olan Maribor maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Brezilyalı futbolcu 'Lincoln Henrique hakkında konuşan Kartal, “Lincoln Henrique'nin sözleşmesini devre arasına kadar dondurduk” dedi.

Son dakika! İsmail Kartal resmen açıkladı! Yıldız futbolcunun sözleşmesi donduruldu - Resim : 1

İSMAİL KARTAL'DAN TETE AÇIKLAMASI

İsmail Kartal, Galatasaray'a transfer olması beklenen Brezilyalı futbolcu Tete hakkında şunları söyledi: 

"Tete, en başından beri bizim transfer listemizde yoktu. Listemizde zaten yoktu ama sonrasında yüzlerce oyuncu gibi bize teklif edildi. Ben, bizim sistemimize uygun bulmadım. Bir de bunun bonservis kısmı var. Orası da çok muamma, kapalı bir kutu. Biz her şeyi düşünmek zorundayız. Tete ayarında, belki daha üstün, belki daha farklı oyuncularla meşgulüz."

Kartal, kaleci transferi için ise,  "Kaleci transferiyle ilgili süreci başkanımız yönetiyor. Son durumu net olarak bilmiyorum. Transfer sürecinde her şey anlık olarak değişiyor" dedi.

CENGİZ ÜNDER VE MERİH DEMİRAL AÇIKLAMASI

Fenerbahçe ile adı anılan Cengiz Ünder ve Merih Demiral ilgili gelen bir soruya ise Kartal şöyle cevap verdi:

"Yerli-yabancı bütün oyuncular bizim için değerli. Cengiz ve Merih ile alakalı benim bir şey söylemem doğru değil. Bize katkı verecek oyuncuların peşindeyiz. Başkanımız ve yöneticilerimiz bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor. Zaman içinde sonuçlarını göreceğiz."

İKİ FUTBOLCUNUN GİDECEĞİNİ AÇIKLADI

İsmail Kartal, Willian Arao ve Gustavo Henrique'nin takımdan ayrılacağını söylerken transfer edilecek oyuncuların durumuna göre 1-2 ismin daha takımdan ayrılabileceğini ifade ederek sözlerini noktaladı.