İstanbul'da silahlı saldırı: 1 polis şehit oldu

Son dakika gelen habere göre Bağcılar'da, narkotim ekibine yönelik silahlı saldırıda 1 polis memuru şehit oldu. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Twitter hesabından yaptığı açıklamasında, "Narkotim ekibimize saldıran alçaklar yakalandı. İstanbul'un huzuru için mücadeleden vazgeçmeyeceğiz" dedi.

Alınan bilgiye göre, Yüzyıl Mahallesi 2136 Sokak'ta, araçlarıyla seyir halindeki narkotim ekibine silahla ateş edildi.

Araçtaki polis memuru E.G. göğsünden, Y.N. ise kolundan yaralandı. Yaralı polisler Bağcılar Medipol Hastanesine sevk edildi. E.G'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olay yerinden kaçan şüphelilerin yakalanması için güvenlik güçlerince bölgede helikopter destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Operasyonda S.B, O.I. ve A.A. gözaltına alındı. Şüphelilerin kullandıkları 2 silah da ele geçirildi. Üçüncü silah ise bir çöp konteynerinde bulundu.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada saldırıda yaralanan polis memuru E. G.'nin şehit olduğu bildirildi.

İstanbul'da silahlı saldırı: 1 polis şehit oldu - Resim : 3

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan açıklama

Vali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, "Narkotim ekibimize saldıran alçaklar yakalandı. İstanbul'un huzuru için mücadeleden vazgeçmeyeceğiz. Şehit Polisimiz Erkan Gökteke’ye Allah’tan rahmet, ailesine ve emniyet teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Yaralı Polisimiz Yunus Nacar’a da acil şifalar. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.