Son Dakika! İstanbul Polisi'nden DEAŞ'ın üst düzey sorumlusuna nefes kesen takip! Görüntüleri ortaya çıktı!

İstanbul Polisi tarafından nefes kesen bir takip ile Terör Örgütü DeAŞ'ın üst düzey sorumlusu "Abu Zeyd / Üstad Zeyd" kod adlı terörist Bashar Hattab Ghazal Al Sumaidai yakalandı. İstanbul Emniyeti İstihbarat Şube Müdürlüğü Polisleri tarafından takip edildiği görüntüler yayınlandı. O görüntülerde;İstanbul Emniyet İstihbarat Şube Müdürlüğü Polisleri, kafasında peruk ile kamufle olmaya çalışan Sumaidai'yi adım adım takip ediyor.

İstanbul Emniyeti'ne bağlı olan İstihbarat Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü DEAŞ'ın elebaşı Ebubekir El Bağdadi ve Bağdadi'den sonra gelen elebaşı Abdullah Kardaş'ın öldürülmesinin ardından terör örgütü DEAŞ içerisinde en önemli üst düzey sorumlulardan biri olan "Abu Zeyd / Üstad Zeyd" kod adlı terörist Bashar Hattab Ghazal Al Sumaidai'yi İstanbul'da yakaladı. Sahte kimlikle peruk takarak kılık değiştiren terörist İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki yasal işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Terör Örgütü DEAŞ'ın İstanbul Polisi tarafından yakalanan üst düzey sorumlusu "Abu Zeyd / Üstad Zeyd" kod adlı terörist Bashar Hattab Ghazal Al Sumaidai'nin İstanbul Emniyeti İstihbarat Şube Müdürlüğü Polisleri tarafından takip edildiği görüntüler yayınlandı. O görüntülerde;İstanbul Emniyet İstihbarat Şube Müdürlüğü Polisleri, kafasında peruk ile kamufle olmaya çalışan Sumaidai'yi adım adım takip ediyor.