İstanbul Şirinevler'de patlama! Acı haber geldi! 2'si ağır, 4 kişi yaralandı!

İstanbul'un Şirinevler ilçesindeki bir binada patlama meydana geldi. Doğalgaz kaynaklı olduğu belirtilen patlamada olay yerine çok sayıda sevk edildi. Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, yaşanan patlamada 2 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada ise, patlamada 2’si ağır toplam 4 kişinin yaralandığı bilgisi paylaşıldı.

Şirinevler'de bir binada patlama meydana geldi. Doğal gaz kaynaklı olduğu belirtilen patlamada yaralılar için olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Gelen son dakika haberine göre patlamanın ardından 2 kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı.

ÇEVREDEKİLER TAHLİYE EDİLİYOR

Kazım Karabekir Caddesi'ndeki bir binanın 5. katında meydana gelen patlama büyük korku yaşattı. Patlama hakkında bilgi veren Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, "En üst katta bir doğalgaz patlaması var. Ona bağlı olarak yangın başlamış. Belediye olarak ilk andan itibaren oradayız. Çevrede tahliye çalışmaları başladı. Vatandaşlar binanın etrafından uzaklaştırıldı. Ciddi bir ses duyuldu, bizler de duyduk." ifadelerini kullandı.

İstanbul Şirinevler'de patlama! Acı haber geldi! 2'si ağır, 4 kişi yaralandı! - Resim : 1

2'Sİ AĞIR, 4 KİŞİ YARALANDI

İstanbul Valiliği, "Bahçelievler İlçesi Şirinevler Mahallesi’nde bir binada meydana gelen ve doğalgaz sıkışması kaynaklı olduğu değerlendirilen patlamada ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetmiş, 2’si ağır toplam 4 kişi de yaralanmıştır" açıklaması yaptı. 

İstanbul Şirinevler'de patlama! Acı haber geldi! 2'si ağır, 4 kişi yaralandı! - Resim : 2

 

 

 

İstanbul Şirinevler'de patlama! Acı haber geldi! 2'si ağır, 4 kişi yaralandı! - Resim : 3

İstanbul Şirinevler'de patlama! Acı haber geldi! 2'si ağır, 4 kişi yaralandı! - Resim : 4