Son dakika… KAP bildirimi yapıldı! Beşiktaş, ayrılığı resmen açıkladı! Yıldız futbolcunun yeni takımı belli oldu

Beşiktaş, sağ bek Valentin Rosier'in kiralık transferi için Fransız ekibi Nice ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi. Anlaşmaya göre Nice'in futbolcuyu satın alma opsiyonu da bulunuyor.

Son dakika… KAP bildirimi yapıldı! Beşiktaş, ayrılığı resmen açıkladı! Yıldız futbolcunun yeni takımı belli oldu

Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan isimlerden olan Valentin Rosier’in yeni adresi belli oldu. Siyah-beyazlı kulüp, Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı bildirimle yıldız futbolcunun Fransız ekibi Nice satın alma opsiyonuyla kiralık olarak transfer olduğunu açıkladı.

Beşiktaş Kulübü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kulübümüz, profesyonel futbolcumuz Valentin Rosier'in 2023-2024 sezonu sonuna kadar geçici transferi hususunda OGC NICE kulübüyle ve oyuncuyla anlaşmaya varmıştır. Yapılan anlaşmaya göre OGC NICE kulübünün satın alma opsiyonu bulunmaktadır.  Ayrıca oyuncunun 2023/2024 sezonu sonuna kadar ücreti OGC NICE kulübü tarafından karşılanacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Son dakika… KAP bildirimi yapıldı! Beşiktaş, ayrılığı resmen açıkladı! Yıldız futbolcunun yeni takımı belli oldu - Resim : 1

ROSIER'İN BEŞİKTAŞ KARİYERİ

Yıldız futbolcu, 2021 yılında Sporting Lizbon takımından 300 bin euro kiralama bedeli ile transfer edilmiş, daha sonra bonservisi 4.8 milyon euro karşılığında alınmıştı.

Beşiktaş formasını bu sezon 21 maçta giyen 27 yaşındaki Rosier, 2 asist yaptı. Transfermarkt’a göre güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösterilen Rosier, Beşiktaş’ta çıktığı 126 maçta 8 gol attı, 19 asist yaptı.