Mardin'de servis aracı devrildi! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Mardin'de valilik ve üniversite çalışanlarını taşıyan servis aracının devrilmesi sonucu 6 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Mardin'in Ömerli ilçesinde valilik ve üniversite çalışanlarını taşıyan servis aracı devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Kaza sabah saatlerinde Ömerli Midyat yolu üzerinde meydana geldi.

Hafif kamyonet tipi aracın yoldan savurarak şarampole yuvarlanmasıyla meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybetti.

47 AT 479 plakalı kamyonet tipi aracın kaza sonucunda olayı gören vatandaşlar112 ekiplerine haber vermesiyle olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye araçları sevk edildi.

Trafiği kapatılan yolda uzun kuyruklar oluşurken, takla atan 5 kişilik araça 11 yetişkin kişinin bindiği öğrenildi.

Araçta bulunan Fatma Kaya, Büşra Keleş, Kamuran Önen Abdullah Macit Yusuf Tunç ve Ruken Aam olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralananlardan Fikret Akiba(40), Türkan Dağ(30), Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Hamza Altun(24) Mehmet Ali Çalışkan(37) Abdulcelil Çetin (33) ise Midyat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bozdağ'dan Mardin'deki trafik kazasıyla ilgili başsağlığı mesajı

Adalet Bakanı Bozdağ, sosyal medya hesabından, Midyat-Ömerli kara yolunda minibüsün devrilmesi sonucu 6 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Mardin'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum. Mardin Cumhuriyet Başsavcılığımız elim kaza ile ilgili adli tahkikat başlatmıştır."