Son dakika... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Dr. Yavuz Kalaycı paylaşımı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca korona virüs ile mücadelede hayatını kaybeden Dr. Yavuz Kalaycı'ya ilişkin bir paylaşım yaptı.

Son dakika... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Dr. Yavuz Kalaycı paylaşımı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca paylaşımında şu ifdeleri kullandı:

Birkaç gün öncesine dek, bu tabelada, İstanbul Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi yazıyordu. Hastalarına son olarak burada hizmet eden doktor arkadaşımız Yavuz Kalaycı’yı COVID-19 sebebiyle kaybedene dek. İnsana sevgisi çok olan, çok sevilir. Tıpkı Dr. Yavuz gibi.

 Birkaç gün öncesine dek, bu tabelada, İstanbul Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi yazıyordu. Hastalarına son olarak burada hizmet eden doktor arkadaşımız Yavuz Kalaycı’yı COVID-19 sebebiyle kaybedene dek. İnsana sevgisi çok olan, çok sevilir. Tıpkı Dr. Yavuz gibi. pic.twitter.com/iepcIN2626

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) April 22, 2020

Yavuz Kalaycı kimdir?

İstanbul'da Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi hekimlerinden Yavuz Kalaycı  korona virüs (Covid-19) nedeniyle 20 Nisan'da yaşamını yitirdi.

56 yaşındaki Kalaycı'nın önce babası, sonra annesi ve ardından da kendisi korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. İki çocuk babası 56 yaşındaki Kalaycı virüsün beynine sıçraması nedeniyle 10 gün boyunca uyutulmuş ve bu esnada anne ve babasının yaşamını yitirmişti.