Son dakika | Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı İzol açıkladı! Süper Kupa’nın tarihi değişebilir! İşte muhtemel yeni tarih

Son dakika | Şanlıurfaspor Başkanı Haşim İzol, Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçının tarihi hakkında,” Bize ulaşan son bilgi Süper Kupa maçının 7 Nisan Pazar tarihinden bir gün önce 6 Nisan Cumartesi günü oynanması. Süper Kupa maçının 6 Nisan Cumartesi günü oynanması muhtemel” dedi.

Son dakika | Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı İzol açıkladı! Süper Kupa’nın tarihi değişebilir! İşte muhtemel yeni tarih

Geçtiğimiz sezonunun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasında 7 Nisan’da Şanlıurfa’da oynanması planlanan Süper Kupa maçı hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

"ŞANLIURFA OLARAK GALATASARAY- FENERBAHÇE MAÇINA HAZIRIZ"

Radyospor'da konuşan Şanlıurfaspor Başkanı Haşim İzol "Süper Kupa maçının Şanlıurfa'da oynanması şehrimiz için çok güzel bir gelişme. Şanlıurfa şehri olarak, Şanlıurfaspor olarak Galatasaray - Fenerbahçe maçına hazırız. Futbol iklimimizde kaos ortamı var. Umarım bu kaos ortamı Şanlıurfa'daki maçla son bulur. Ben buradan çağrıda bulunmak istiyorum; Fenerbahçe taraftarı da Galatasaray taraftarı da bizim misafirimizdir, başımızın üstünde yerleri vardır" ifadelerini kullandı.  

Son dakika | Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı İzol açıkladı! Süper Kupa’nın tarihi değişebilir! İşte muhtemel yeni tarih - Resim : 1

"SÜPER KUPA'NIN 6 NİSAN CUMARTSİ GÜNÜ OYNANMASI MUHTEMEL"

Şanlıurfaspor Başkanı Haşim İzol, Süper Kupa’nın tarihi hakkında, “Bize ulaşan son bilgi Süper Kupa maçının 7 Nisan Pazar tarihinden bir gün önce 6 Nisan Cumartesi günü oynanması. Süper Kupa maçının 6 Nisan Cumartesi günü oynanması muhtemel” dedi.