Son dakika | Süper Lig ekibinde beklenen oldu! Teknik direktörle yollar ayrıldı

Son dakika... Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü’nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile yollar ayrıldı.

Son dakika | Süper Lig ekibinde beklenen oldu! Teknik direktörle yollar ayrıldı

Son dakika... Trendyol Süper Lig’de geride kalan 7 maç sonunda 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 beraberliği bulunan MKE Ankaragücü’nde beklenen ayrılık gerçekleşti.

MKE Ankaragücü’nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile yollar karşılıklı anlaşılarak ayrıldı. Başkent ekibinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Teknik Direktörümüz Tolunay Kafkas ile yapılan görüşmelerin ardından karşılıklı olarak yollarımızın ayrılması konusunda mutabakata varılmıştır. En zor şartlarda bu görevi kabul eden, görev yaptığı süre boyunca profesyonel bir hocalığın yanında aidiyet duygusu ile de aramızda olan, Türk futbolunun çalışkan ve mert insanı Tolunay Kafkas’a bize kattıkları için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz. Yolun açık olsun Tolunay Kafkas…"

TOLUNAY KAFKAS'IN ANKARAGÜCÜ KARNESİ

Tolunay Kafkas, Ankaragücü’nün başında çıktığı 20 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 mağlubiyet yaşadı.

Son dakika | Süper Lig ekibinde beklenen oldu! Teknik direktörle yollar ayrıldı - Resim : 1

SÜPER LİG'DE AYRILAN TEKNİK DİREKTÖRLER

Mondihome Kayserispor'dan ayrılan Çağdaş Atan'ın yerine Recep Uçar, Gaziantep FK'de Erdal Güneş'in yerine Rumen Marius Sumudica, Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun yerine Çağdaş Atan göreve başladı.

İstanbulspor'da istifa eden Fatih Tekke ile Yılport Samsunspor'da görevine son verilen Hüseyin Eroğlu'nun yerine ise henüz kimse getirilmedi.