Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aslan payını daima eğitime ayırdık

Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Karne Dağıtım Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Stadyumda bulunan öğrencilere karnelerini takdim eden Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, yatırımda aslan payını daima eğitime ayırdıklarını kaydetti.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aslan payını daima eğitime ayırdık

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Karne Dağıtım Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İstanbul Üsküdar'da Burhan Felek Standyumu'nda gerçekleştirilen törende eşi Emine Erdoğan da eşlik etti.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Eğitim öğretim yılı boyunca yağmur, kar, çamur demeden evlatlarımızı en güzel şekilde yetiştirmek için fedakârca görev yapan öğretmenlerimize şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum.

Hükümetlerimiz döneminde hazırladığımız tüm bütçelerde aslan payını daima eğitim ve öğretime tahsis ettik.

Şimdiye kadar ücretsiz olarak evlatlarımıza ulaştırılan kitap sayısı 4 milyar adeti buldu.

Bugüne kadar dağıtılan yardımcı kaynak kitap sayısı 36 milyonu geçti. Sene sonuna kadar yardımcı kaynak kitap sayısını 100 milyona ulaştırmayı hedefliyoruz.

Yıl sonuna kadar 3 bin anaokulu ve 40 bin ana sınıfı hedefini gerçekleştirmek için gece gündüz çalışıyoruz.

Erdoğan'dan tatil yapacak öğrencilere öneri

Tatilin sevincini doyasıya yaşarken kitaptan okumaktan araştırmaktan asla vazgeçmeyin.

Bir sanat dalı veya bir spor branşıyla muhakkak ilgilenmeye çalışın.

Çevrenizdeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmenin yollarını arayın. Bu sene öğrencilerimize matematik, yabancı dil, bilim ve sanat alanlarında açılacak yaz okullarıyla tatilinizi en verimli şekilde değerlendirmenizi arzu ediyoruz.