Sorgun Tabiat Parkı sonbaharla vedalaşırken eşsiz güzelliği ile göz kamaştırıyor

Ankara'nın Güdül ilçesinde yer alan Sorgun Tabiat Parkı sonbaharın son demlerini yaşarken güzelliği ile adeta gören herkesi kendisine hayran bırakıyor. Güneyinde karaçam ormanları, batısında ise geniş çayırların yer aldığı Sorgun Tabiat parkı doğal güzellikleri ile dikkatleri çekiyor.

Sorgun Tabiat Parkı sonbaharla vedalaşırken eşsiz güzelliği ile göz kamaştırıyor

Ankara'nın Güdül ilçesinde bulunan Sorgun Tabiat Parkı sonbaharın son demlerini yaşıyor. Eşsiz doğası ve güzellikleri ile gören herkesi kendisine hayran bırakan tabiat parkı 4 mevsim ayrı bir güzellikle ile sahneye çıkıyor. Doğal güzellikleri ile ön plana çıkan tabiat parkına ülkenin dört bir yanında kampçılar akın ediyor. 

TÜRKİYE'NİN FARKLI YERLERİNDEN KAMPÇILAR  SORGUN TABİAT PARKI'NA AKIN EDİYOR

Ankara’da “sakin şehir” ünvanlı Güdül ilçesi, Sorgun Tabiat Parkı'na ev sahipliği yapıyor. Parkın merkezinde yer alan Sorgun Göleti'nin güneyindeki karaçam ormanları ile batısındaki geniş çayırlar, ziyaretçileri hayran bırakıyor. Yılın her mevsimi farklı güzellikler barındıran tabiat parkı ve çevresi, sonbahar mevsiminde renk cümbüşü ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Türkiye’nin birçok farklı bölgesinden gelen kampçıları da ağırlayan doğa harikası, Ankara’nın merkezine sadece 105 kilometre mesafede yer alıyor. Sorgun Tabiat Parkı, piknik, çadırlı veya karavanlı kamp, bungalov tipi yapılarda konaklama, seyir, yürüyüş ve koşu imkanı da sunuyor. Ankara’da çekim merkezi haline gelen Sorgun Göleti, yılın her dönemi çok sayıda ziyaretçi ağırlıyor.

 

Sorgun Tabiat Parkı sonbaharla vedalaşırken eşsiz güzelliği ile göz kamaştırıyor - Resim : 1