Bu bulmacayı 10 saniye içinde çözebilen dahi sayılıyor! Çözebilen yok denecek kadar az! Peki siz bu zorlu bulmacayı çözebilecek kadar dahi misiniz?

Sosyal medya platformu olan Tiktok'ta gündem olan bulmaca şu aralar herkesin dilinde... On saniye içinde zorlu bulmaca mücadelesinde yolunuzu bulabilirseniz bir dahi olarak kabul ediliyorsunuz.

Bu bulmacayı 10 saniye içinde çözebilen dahi sayılıyor! Çözebilen yok denecek kadar az!  Peki siz bu zorlu bulmacayı çözebilecek kadar dahi misiniz?

Bulmaca çözmeyi seviyorsanız, TikTok'ta dolaşan bu zorlu mücadeleden başka bir yere bakmayın. Bulmaca çok basit olarak gözükse de aslında pek de kolay değil. Öyle kiğ bu bulmacayı 10 saniye içinde çözebilen insanlara dahi deniyor.

Kağıdın belli noktalarına 2'şer defa 1-2-3 rakamları yazılıyor. Buraya kadar kolay gözükse de karmaşa bundan sonra başlıyor. Bulmacanın bir diğer aşaması aynı rakamları bir çizgi çekerek birleştirmek. Fkat çizgilerin birbirine asla kesmemesi gerekiyor. Aşağıdaki görselden de anlaşılacağı gibi 1 rakamını diğer 1 ile eşlemek imkansız.

Bu bulmacayı 10 saniye içinde çözebilen dahi sayılıyor! Çözebilen yok denecek kadar az!  Peki siz bu zorlu bulmacayı çözebilecek kadar dahi misiniz? - Resim : 1

Peki siz bu zorlu bulmacayı 10 saniyede çözebilecek kadar dahi misiniz?

Bu bulmacayı 10 saniye içinde çözebilen dahi sayılıyor! Çözebilen yok denecek kadar az!  Peki siz bu zorlu bulmacayı çözebilecek kadar dahi misiniz? - Resim : 2

İşte bulmacanın çözümü...