Taha Duymaz bir estetik daha yaptırdı! Son hali inanılmaz! "Yaptırdığım için çok mutluyum"

Sosyal medyada yayınladığı yemek videolarıyla üne kavuşan fenomen Taha Duymaz burun ameliyatından sonra bir estetik daha yaptırdı. Ünlü fenomen bu kez de kulak estetiği yaptırdı. Taha Duymaz'ın son hali şaşkınlık yarattı.

Taha Duymaz bir estetik daha yaptırdı! Son hali inanılmaz! "Yaptırdığım için çok mutluyum"

Sosyal medya sayfasından yaptığı yemek videolarıyla geniş bir kitle tarafından tanınan fenomen Taha Duymaz, geçtiğimiz aylarda burun estiği yaptırmış ve günlerce konuşulmuştu. İyileşme sürecinde olan Duymaz bir estetik daha yaptırdı. 

Geçtiğimiz günlerde bir takipçisinin, "Kulaklarına da estetik yaptırdın mı?" sorusunu yanıtlayan Duymaz, "Hayır kulak bandı kullanıyorum" yanıtını vermişti. Duymaz son olarak kulak estetiği de yaptırdı.

Taha Duymaz bir estetik daha yaptırdı! Son hali inanılmaz! "Yaptırdığım için çok mutluyum" - Resim : 1

"Yaptırdığım için çok mutluyum"

Geçirdiği operasyon hakkında Instagram hesabı üzerinden açıklamada bulunan Duymaz, "Arkadaşlar günaydın nasılsınız? Paylaşım yapamadım çünkü dün küçük bir operasyon geçirdim, kulak estetiği oldum. Çok güzel geçti çok da güzel oldu. Kulaklarım beni psikolojik açıdan çok etkiliyordu yani kulaklarımın yüzünden yıllarca almadığım hakaret ve eleştiri kalmamıştı. Bu beni gerçekten çok üzüyor ve çok yıpratıyordu. Uzun zamandır kulak bandı kullanıyordum ve bandana takıyordum kulaklarımın gözükmemesi için. İnanın yaptırdığım için çok mutluyum" dedi.

Taha Duymaz bir estetik daha yaptırdı! Son hali inanılmaz! "Yaptırdığım için çok mutluyum" - Resim : 2