Sosyal medyanın diline düştü! Zara'dan göğüs dekolteli elbise

Kıbrıs’ta sahne alan Türk halk müziği sanatçısı Zara, konserinde göğüs dekolteli bir elbise giydi. Kimi sosyal medya kullanıcıları Zara’nın elbisesine tam not verirken kimileri ise müzik tarzı ile kıyafetinin uyuşmadığı yönünde eleştirilerde bulundu. Sosyal medyanın diline düşen Zara'nın elbisesiyle ilgili yorumu ise "Kilo verdim o yüzden sahnede daha konforlu olmak için böyle bir kostüm giydim" oldu.

Sosyal medyanın diline düştü! Zara'dan göğüs dekolteli elbise

Türk halk müziği sanatçısı Zara, Kıbrıs’ta sahne aldı. Verdiği kilolardan sonra tarzında değişikliğe giden ünlü sanatçı, Kıbrıs sahnesinde de siyah, göğüs dekolteli bir elbise tercih etti.

Elbisesiyle göz kamaştıran Zara, sosyal medyanın diline düştü. Kimi sosyal medya kullanıcıları Zara’nın elbisesine tam not verirken kimileri ise müzik tarzı ile kıyafetinin uyuşmadığı yönünde eleştirilerde bulundu.

"DAHA KONFORLU OLMAK İÇİN GİYDİM"

Konseri öncesi gazetecilerle bir araya gelen Zara, olay yaratan elbisesine dair, "Avrupa Turnesi'nden ayağımın tozu ile Kıbrıs'a geldim. Kilo verdim o yüzden sahnede daha konforlu olmak için böyle bir kostüm giydim. Bu gece burada herkes aşkla buluşsun. Aşksız olmaz. Bu gece herkes aşkını yaşasın. Ben aşka inanan bir kadınım. Bu gece aşk gecesi olsun. Kimse aşksız kalmasın" diye konuştu.

Sosyal medyanın diline düştü! Zara'dan göğüs dekolteli elbise - Resim : 1

Sosyal medyanın diline düştü! Zara'dan göğüs dekolteli elbise - Resim : 2