Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntüler Antalya'dan! Yüzlerce Rus denizde vaftiz töreni düzenledi

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaşın ardından Antalya'ya yerleşim artmış, birçok tabela Türkçe'den Rusça'ya dönmüştü. Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntüler Antalya'da bir sahilden geldi. 100'lerce Rus uyruklu Hristiyan Antalya'da bir sahilde vaftiz töreni düzenledi.

Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntüler Antalya'dan! Yüzlerce Rus denizde vaftiz töreni düzenledi

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın ardından Antalya’da nüfusları giderek arttı. Geçtiğimiz günlerde Ukraynalı kadınlardan gelen 'Türkler Antalya'da yabancı' sözlerinin ardından Türkiye'yi ayağa kaldıracak bir gelişme daha yaşandı. Rus uyruklu Hristiyanlar Antalya'nın deniz kıyılarında vaftiz töreni düzenledi. 

ANTALYA'NIN SAHİLİNDE VAFTİZ TÖRENİ!

Rus ve Ukraynalılara yapılan gayrimenkul satışlarının çığır açtığı, şehirdeki afişlerin neredesyse tamamının Rusça olduğu Antalya'dan, ülkeyi ayağa kaldıracak görüntüler geldi. İsa'nın vaftiz edilişinin kutlandığı Kreşeniya (Vaftiz-Epifani) Bayramı’nda, soğuk hava şartlarına aldırmayan Rus uyruklu Hristiyanlar Antalya'da sahilde tören düzenleyip denize atladılar.

SOĞUK HAVALARA ALDIRIŞ ETMEDEN DENİZE ATLADILAR

100'lerce kişinin bulunduğu vaftiz törenin Rus ve Ukraynalılar katıldı. Topluca edinilen duanın ardından Papaz, elindeki haçı denize fırlattı. Törendeki kişiler ise denizden haçı çıkarmak için denize atlayıp yarıştılar. Görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı.