Soymak üzere camını kırdıkları araçta sürprizle karşılaştılar! Hırsızların panik anları

Afyonkarahisar'da soymak için bir aracı gözüne kestiren hırsızlar, soygun esnasında araç sahibi aileyle karşı karşıya kalınca paniğe kapıldı

Soymak üzere camını kırdıkları araçta sürprizle karşılaştılar! Hırsızların panik anları

Yapılan seyahat sırasında dinlenmek üzere Afyonkarahisar'da duraklaya gurbetçiaile hayatları boyunca unutamayacakları bir olay yaşadı. 

Afyonkarahisar İzmir-karayolu civarındaki bir otoparkta dinlemek üzere aracını park eden aile uyumaya koyuldu. Ailenin uyuduğu sırada araç hırsızların hedefi oldu.

Gurbetçi ailesinin otomobilini soymak üzere araba ile gelen 4 hırsız, araçlarını ailenin yanına park ettiler. Araçtan inen 3 hırsız çevreyi kontrol etitler. Ardından içlerinden bir dirseği ile aile otomobilinin ön camını kırdı. Camın kırılma sesiyle uykularından uyanan aile üyeleri çığlık atmaya başladılar. Soymaya geldikleri aracın içinde birilerinin olduğunu gören hırsızlar, panik içinde geldikleri araca atlayıp kaçtılar.

Aile üyelerinin polisi araması üzerine olay yerine gelen ekipler, ailenin ifadesini aldıktan sonra güvenlik kamerası kayıtlarını aldılar.