Galatasaray ile Çağdaş Faktoring arasında, kadın basketbol takımının isim ve göğüs sponsorluğu anlaşmasının imza töreni Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.
İmza törenine katılan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Barış Alper Yılmaz ve Mauro Icardi hakkında konuştu.
ICARDI'NİN SÖZLEŞMESİ UZATILACAK MI?
Özbek, Icardi için, “Icardi'nin bu sene son senesi, bize çok büyük değerler katmış, önemli bir futbolcu. Geçtiğimiz sezonlarda çok büyük katkısı oldu. Bu sene de aynı katkıyı vereceğinden eminim. Yeni sözleşme yapılması, yapılmaması bugünün konusu değil. Sezon ortasına doğru kulübün vereceği karardır” dedi.
BARIŞ ALPER YILMAZ'IN SÖZLEŞMESİ
Özbek, Barış Alper Yılmaz için ise, “Barış Alper Yılmaz'ın sözleşmesini yeni tadil ettik. Çok önemli ve değer verdiğimiz bir oyuncu. Yeni sözleşmesiyle devam edecek” diye konuştu.