Spor salonunda mastürbasyon skandalı!

Spor salonunda yan tarafında çalışan kadını bir yandan cep telefonunun kamerasıyla kaydeden adam bir yandan da gizlice mastürbasyon yaptı. O anlar spor yapan bir başka kadın tarafından görüntülendi.

Spor salonunda mastürbasyon skandalı!

Güney Afrika'nın Western Cape bölgesindeki bir üniversite kasabası olan Stellenbosch'taki Virgin Active spor salonunda yaşandı. Spor yapan kadını izleyen genç bir adam, elini şortunun içine sokarak mastürbasyon yaparken kameralara yakalandı.

Videonun sosyal medyada yayılmasının ardından şahsın Virgin Active'in tüm salonlarından ömür boyu men edildiği açıklanırken, videoyu sosyal medyaya yükleyen kadın iğrenç durumun ortaya çıkmasını istediği için böyle bir şey yaptığını söyledi. Sadece bir kaç saniye süren görüntülerde, genç kadın ağırlık çalışırken minderde oturan genç adam sağ elinde tuttuğu cep telefonu ile kadını kameraya alırken, üzerine örttüğü havlunun altından elini şortunun içine sokarak mastürbasyon yapıyor.

Sosyal medya kullanıcıları Virgin Active firmasının açıklamasını yeterli bulmayarak konunun polise taşınması konusunda ısrarcı oldu. Bazı kullanıcılar bu yapılananın bir suç olduğunu ifade ederek emnniyet güçlerinin adamı yakalamak zorunda olduğunu ileri sürdü.