Spor yazarları Valerien Ismael için "devre arasını göremez" demişti!

Spor yazarları, Beşiktaş'ın yollarını ayırdığı teknik direktörü Valerien Ismael için geçtiğimiz aylarda "Ismael devre arasını göremez" demişti. İşte o yazarlar ve açıklamaları...

Spor yazarları Valerien Ismael için "devre arasını göremez" demişti!

Geçen sezonun 31. haftasında teknik direktör Önder Karaveli'nin ardından takımın başına geçen Valerien Ismael yeni sezona istediği gibi başlayamadı.

Ismael yönetimindeki Beşiktaş, oynadığı son 6 maçtan 1 galibiyet alarak sadece 6 puan toplayabildi.

Hatayspor maçı sonu oldu

Son olarak Hatayspor'a konuk olan siyah beyazlılar henüz 32. saniyede öne geçmesine rağmen skoru koruyamamış ve Akdeniz ekibine 2-1 mağlup olmuştu.

Bu mağlubiyet Fransız teknik adam Valerien Ismael'in Beşiktaş kariyerinin sonunu getirdi.

Kara Kartal yaptığı açıklamada "2021-22 sezonunun ikinci yarısından bu yana Futbol A Takımımızın teknik direktörlüğünü yapmakta olan Valérien Ismaël’le yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Valérien Ismaël’e emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." diyerek, Ismael ile yollarını ayırdı.

19 maça çıktı

Ismael, toplam 19 maçlık serüveninde 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı.

Derbi kazanamadı

Valerien Ismael, Beşiktaş'ta görev yaptığı süre boyunca derbi maçlarda galibiyet sevinci yaşayamadı.

Derbilerde Trabzonspor ve Fenerbahçe'ye karşı saha kenarında yer alan Fransız çalıştırıcı, ikisi geçen sezon ikisi de bu sezon olmak üzere oynanan 4 maçta da beraberlik yaşadı.

Ismael, 19 maçlık Beşiktaş kariyerinde Galatasaray'a karşı hiç görev yapmadı.

"Ismael devre arasını göremez"

Spor yazarları, Beşiktaş'ın yollarını ayırdığı teknik direktörü Valerien Ismael için geçtiğimiz aylarda "Ismael devre arasını göremez" demişti.

İşte o yazarlar ve açıklamaları...

Aydın Türkmen - Akşam

Akşam yazarı Aydın Türkmen henüz sezonun 2. haftasında oynanan ve 3-3 biten Alanyaspor maçından sonra Ismael hakkında, "Şenol hoca hazırlıklarını yapıyordur, takımı izlemeye başlamıştır diye düşünüyorum. Bu şekilde devam ederse ilk gidecek hoca Ismael olur. Devre arasını göremez. Şenol hoca orada duruyor. Ciddi bir alternatif." ifadelerini kullanmıştı. (15 Ağustos 2022)

Kerim Öztürk - Ajansspor 

Ajansspor yazarı Kerim Öztürk, geçriğimiz haftalardaki yazısında Ismael için "Yönetim daha fazla zaman kaybetmeden ve takımın taraftarla arasındaki bağlar kopmadan kangren olmaya yüz tutmuş bu yaraya bir neşter vurup, Ismael’i gönderecek. Yerine de herkesin kabul edebileceği, başarısızlığında dahi kredisi yüksek bir hoca getirecek. Süreç nasıl işler, açıkçası kestirmek güç. Ama bir gerçek var ki, Valerien Ismael’in Beşiktaş’ta devre arasını görmesi pek olası değil." demişti.