Türkiye'nin gündemine oturmuştu! O doktor TikTok fenomeni çıktı

Star TV'de yayınlanan 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' programına çıkıp dakikalarca dans eden Kalp ve Damar Cerrahı Banu Küçükpolat, TikTok fenomeni çıktı.

Kalp ve Damar Cerrahı Banu Küçükpolat, geçtiğimiz günlerde Sabahların Sultanı Seda Sayan programına hastalardan gelen soruları yanıtlamak için katıldı. Küçükpolat, müziği duyunca aniden oynamaya başladı. O anlar Türkiye'nin gündemine oturdu. Seda Sayan'ın alkış tuttuğu doktor müziğin ritmine kapılarak dakikalarca göbek attı. 

Sosyal medya kullanıcılarını ikiye bölen Doktor Banu Küçükpolat'ın TikTok hesabında tam 172 bini aşkın takipçisi bulunuyor.

"İstesem de değişemem, ruhum istiyor"

Dans şovunun kısa sürede gündem olmasının ardından Instagram hesabından açıklama yapan Küçükpolat, "Bu kadar ses çıkaracağını düşünmemiştim. Linç de yedim övgü de aldım. Ama canlar ben böyleyim değişmem. İstesem de değişemem. Ruhum istiyor ben yapıyorum. Sevenlere de sevmeyenlerime de duyurulur" dedi.

TTB’den inceleme talebi iddiası

Türk Tabipleri Birliği'nin (TTB), 'Sabahın Sultan'ı Seda Sayan'da eden Opr. Dr. Banu Küçükpolat hakkında inceleme başlatılmasını talep ettiği ileri sürüldü. 

TTB açıklama yaptı 

Konuyla ilgili TTB’den açıklama geldi. TTB, “Gerek TTB gerekse tabip odaları, hekimlerin hekimlik mesleğinden doğan yükümlülük ve etik ilkelerle uyumlu mesleki uygulamasını denetleme yetkisine sahip olup; bunun dışında ‘dans etmesi’ gibi özel yaşamına ilişkin bir değerlendirmede bulunmaz” dedi.