Starbucks, Türkiye'de Euro üzerinde satış yaptı! Fiyatları görenler sosyal medyaya koştu

Amerikalı kahve dükkanı zinciri olan Starbucks, havalimanında fiyatları değiştirdi. İstanbul'daki bir havalimanında yolculara kahveleri euro üzerinden satan Starbucks, vatandaşların tepkisine maruz kaldı

Starbucks, Türkiye'de Euro üzerinde satış yaptı! Fiyatları görenler sosyal medyaya koştu

Dünya devi kahve markası fiyatlarını yeni yılla birlikte güncellemişti. Fiyatların pahallılığı kahve severleri bir hayli üzmüştü. Şimdi de görüntüler İstanbul'daki havalimanından geldi. Yolculara kahveyi euro bazında satan markanın fiyatları görenleri şaşkına çevirdi.

Starbucks, Türkiye'de Euro üzerinde satış yaptı! Fiyatları görenler sosyal medyaya koştu - Resim : 1

TOPLAMDA 596 ŞUBESİ VAR

Türkiye'de ilk şubesini 2003 yılında İstanbul'da Bağdat Caddesi'ne açan Starbucks'ın  Türkiye'de toplam 596 şubesi var. 'Take-away' tarzını Türkiye'ye getiren Starbucks, kahveyi karton bardakta almayı yaygın hale getirdi. 

HAVALİMANINDA EURO ÜZERİNDEN SATIŞ YAPILDI

Yeni yıla girdiğimiz günden sonra fiyatların yükselmesiyle, vatandaşlardan Starbucks'a tepkiler artışmıştı. Şimdi de havalimanındaki o fiyatlar vatandaşları şaşkına çevirdi. Orta boy filtre kahve 36 TL'ye satılması gerekirken, havalimanında orta boy filtre kahve 6.50 Euro yani yaklaşık olarak 130 TL'ye satıldı. Vatandaşlar bu görüntülere tepki gösterdi.

Starbucks, Türkiye'de Euro üzerinde satış yaptı! Fiyatları görenler sosyal medyaya koştu - Resim : 2