Star'ın favori dizisi Yalı Çapkını'nın reytingleri hakkında izleyicilerine kötü haber!

Star TV ekranlarının tutan dizileri arasında yer alan Yalı Çapkını'nın reytingleri hakkında izleyicilerine kötü bir haber geldi. Dizi, reytinglerde 3 kategoriden 2'sinde yerini rakiplerine kaptırdı.

Star'ın favori dizisi Yalı Çapkını'nın reytingleri hakkında izleyicilerine kötü haber!

Dizileri konusunda şansızlık yaşayan Star TV'nin uzun süreden bu yana en yüksek verimi aldığı diziler arasında yer alan Yalı Çapkını dizisinden son gelen haberler hayranlarının hoşuna gitmeyecek türden oldu. 

BİRİNCİLİĞİ KİMSEYE KAPTIRMIYORLARDI

Televizyon Gazetesi'nde yer alan habere göre Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in başrollerinde yer aldığı dizi, sezon başından 4 hafta öncesine kadar tüm izleyici gruplarında çift haneli oranlara ulaşıyor ve birinciliği kimseye kaptırmıyordu. Ancak hem hikayede yaşanan sıkıntılar hem de Kızılcık Şerbeti dizisinin çok güçlü bir senaryo ortaya koyması üzerine işler değişti.

KIZILCIK ŞERBETİ'NE KAYDILAR

Son 4 haftadır Yalı Çapkını dizisi sadece tüm kişiler kategorisinde çift haneli reytinglere ulaşabilir ve bu sayede de birinciliğini sürdürüyor. Ancak AB ve ABC1 kategorilerinde diziden kaçan izleyiciler anlaşılan Kızılcık Şerbeti’ne tutuklu kaldı. Bu nedenle de Show TV dizisi son 4 haftadır hem AB hem de ABC1’de çift haneli reytingler elde ederek birinciliği bırakmıyor.

Bu durum da Yalı Çapkını dizisinin artık en çok izlenen dizi olma noktasında büyük bir kayıp yaşadığı gerçeğinin artık standart bir durum olduğunu, bu denklemin değişmesinin zor olduğunu anlatıyor.