Stefan Kuntz gidiyor mu? TFF Başkanı Büyükeşi açıkladı!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz’un geleceği hakkında konuştu.

Stefan Kuntz gidiyor mu? TFF Başkanı Büyükeşi açıkladı!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, son günlerde görevine son verileceği söylenen A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz hakkında konuştu.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Letonya ve Galler maçları hakkında, "Önce Letonya maçı, bugün Riga'ya gidiyorsunuz. Hedefimiz 3 puanla dönebilmek. Daha sonra da Samsun'da Galler'le maçımız var. Hedef 2 maçta 6 puan alabilmek. Hedefimiz ilk 2'de olup, Almanya'da olmak istiyoruz. Hem oradaki vatandaşlarımızın gururu olabilmek için hem de ikinci en çok Türk'ün yaşadığı ülkede kendi evimizde gibi maçlarımızı oynamak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu. 

Stefan Kuntz gidiyor mu? TFF Başkanı Büyükeşi açıkladı! - Resim : 1

STEFAN KUNTZ İLE YOLLAR AYRILACAK MI?

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz hakkında ayrılık iddialarına değinen Büyükekşi şunları söyledi:

"Şu anda maça gidiyoruz. Bu şekilde bir şey doğru değil. Hedefimiz 2 maçı kazanmak. Ondan sonra bunları değerlendiririz. Bütün odağımız Milli Takım. Sırasıyla gidersek; önce Şampiyonlar Ligi finaliydi, onu başardık. İnşallah darısı bu iki maça. Ondan sonra kongre. Eğer bunlar çok güzel geçerse, ona göre hareket ederiz. Farklı sonuçlar olursa, ona göre hareket ederiz. Bugünden yarına herhangi bir kararımız söz konusu değil. Şu anda hocamızla yola devam ediyoruz. Başarılı olması için de her türlü desteği veriyoruz. İnşalllah başarılı olur çünkü ülkemiz için çok önemli bir turnuva."

 Stefan Kuntz gidiyor mu? TFF Başkanı Büyükeşi açıkladı! - Resim : 2