Sultangazi’de silahlı saldırı! Masa ve sehpaları kendilerine siper ettiler

Sultangazi’de bir oto galeriye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı anı güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Görüntülerde 2 kişinin iş yerine gelerek ateş ettiği ve koşarak uzaklaştığı görüldü.

Sultangazi’de yeni açılan bir oto galeriye silahlı saldırıda bulunuldu. Çalışanlar, kimliği belirsiz 2 kişi tarafından gerçekleştirilen saldırıda masa ve sehpaları kendilerine siper ettiler. Yaşanan saldırı anı güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.
Olaya ilişkin ortaya çıkan görüntülerde akşam saatlerinde iki kişinin iş yerinin giriş kısmından içeriye ateş açtıkları görülüyor. Olay esnasında 4 kişinin ofis kısmında oturdukları görünürken, 1 kişinin ise görüntüsünün kameraya yansımadığı ve bu esnada iş yerinin yan tarafında olduğu anlaşılıyor.

Emniyet güçlerinin olayla ilgili çalışması sürüyor

Saldırganların kurşun sıkmaya başladığı esnada dışarıda bulunan 5'inci kişiyi fark ettikleri ve paniğe kapılarak hızla kaçıp olay yerinden uzaklaştıkları da güvenlik kamerasına yansıdı.
Görüntüde saldırı esnasında elinde bulunan dergiyi okuduğu görülen bir kişinin ise kurşunun hedefi olmaktan saniye farkı ile kurtulduğu görüldü. Silahların ateşlenmesi ile sesi duyan kişinin dışarıya bakınca saldırganları gördüğü ve hemen kendini yere atarak sehpayı kendine siper olarak kullandığı görüntüde, bir merminin ise saniye farkı ile oturduğu yerden camı delerek parçaladığı anlaşılıyor.
Öte yandan emniyet güçlerinin olayla ilgili çalışması sürüyor.