Linç ediliyordu!.. Polis vatandaşın elinden zor aldı!

Sultangazi'de bir sürücü, park halindeki birkaç otomobille çarptıktan sonra durabildi. Aracından inmek isteyen sürücü mahalleli tarafından linç edilmek istendi. Sürücü otomobilde çıkan yangına rağmen aracını terk etmedi. İşte o anlar...

İstanbul Sultangazi'de yaşanan olayda, 50. Yıl Mahallesinde gece saatlerinde O.Ö. isimli sürücü henüz bilinmeyen bir nedenle sokak aralarında park halinde duran çok sayıda araca çarparak ilerledi.

Kaçmaya çalışan sürücü son olarak bir otomobile çarpınca otomobili hareketsiz kaldı. Öfkeli bir kalabalık otomobilin etrafını sardı. Kalabalık otomobilden çıkmayan sürücüyü linç etmek için kapıları tekmeledi. Otomobilin camlarına beton dubalarla vurdu.

Dehşet ve korkunun hakim olduğu o anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi. Linç edilme korkusuyla otomobilde mahsur kalan sürücü son bir kez kaçmayı denedi. Arıza yapan otomobilde bu sefer yangın çıktı. Otomobilin üzerini alevler kapladı.

Öfkeli kalabalık yangına rağmen sürücüyü dışarı çıkartıp linç etmek için saldırılara devam etti. Polis ekipleri son anda yetişti. Otomobili söndüren ekipler sürücüyü yanmaktan kurtardı.

Sürücü O.Ö. gözaltına alınarak alkol ve uyuşturucu testi yapılmak üzere hastaneye götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.