Sultangazi'de garip soygun!

Sultangazi'de bir ekmek fırınına giren silahlı iki soyguncu, kasada bulunan 70 lirayı alarak kaçtı. Soyguncuların silah doğrulttuğu fırın çalışanlarının hiçbir şey olmamış gibi ekmek yapmaya devam etmeleri şaşırttı.

Sultangazi Gazi Mahallesi, Millet Caddesi'nde bulunan bir ekmek fırınına geçtiğimiz pazar gecesi saat 02.00 sıralarında gelen silahlı iki kişi garip bir soyguna imza attı. 

Yüzlerini kapatarak içeriye giren iki kişiden biri fırının arka bölümünde ekmek yapan iki çalışana silah doğrulturken, diğeri kasada bulunan yaklaşık 70 lirayı aldı.

Fırında yaklaşık iki dakika kalan soyguncular, daha sonra olay yerinden kaçtı. Olay sırasında işyerinin güvenlik kameraları da kayıttaydı.

- Fırıncılar ekmek yapmaya devam etti

Soygunun kamera görüntülerine yansıyan tuhaflık herkesi şaşırttı. Kendilerine silah doğrultulmasına rağmen iki fırın çalışanının hiçbir şey olmamış gibi ekmek yapmaya devam ettikleri görülüyor. 

- Kasada az para vardı

Soyguna uğrayan fırının işletmecisi olan Akın Engin, "Ben kasadaki bakiyemi alıp evime gittikten yarım saat sonra gelmişler. Arkadaşlarım o sırada çalışıyordu. Kasada 60-70 lira kadar bozuk para vardı, onları almışlar. Arkadaşlarım da kasada az para bulunduğunu biliyorlardı, o yüzden alıp gitsinler diye düşündüler herhalde. Onlara da telefon ve para sormuşlar" dedi.