Süper Lig devinin 9 milyon euroluk yıldızına imza attıracaklar. Yunanistan'a giden Fatih Terim'den yönetim cevap bekliyor

Yunanistan Ligi ekiplerinden Panatinaikos ile anlaşan Fatih Terim'in ilk transferi hakkında da bomba bir iddia ortaya atıldı. Panatinaikos'lu yöneticilerin Süper Lig devinden 9 milyon euroluk forveti istediği ve son kararın Fatih Terim'de olduğu öne sürüldü.

Süper Lig devinin 9 milyon euroluk yıldızına imza attıracaklar. Yunanistan'a giden Fatih Terim'den yönetim cevap bekliyor

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, bir süre verdiği aranın ardından Yunanistan Ligi ekiplerinden Panatinaikos ile birlikte yeniden yeşil sahalara döndü.

İLK TRANSFERİ KISA SÜREDE BELLİ OLACAK

Takımıyla bugün ilk antrenmana çıkacak olan Fatih Terim'in kısa süre içerisinde detaylı bir kadro çalışması yapacağı ve eksik bölgeler konusunda yönetime bilgi vereceği ileri sürüldü. 

Terim'in yeni takımındaki ilk transferinin de kısa bir süre içerisinde belli olması bekleniyor. 

Süper Lig devinin 9 milyon euroluk yıldızına imza attıracaklar. Yunanistan'a giden Fatih Terim'den yönetim cevap bekliyor - Resim : 1

SÜPER LİG DEVİNDEN 9 MİLYON EUROLUK YILDIZ

Ortaya atılan iddialar arasında ise hayli dikkat çeken bir transfer iddiası var. Buna göre Panatinaikos'lu yöneticilerin Süper Lig devinden 9 milyon euroluk forveti istediği ve son kararın Fatih Terim'de olduğu öne sürüldü. 

O isim Trabzonspor'un geçtiğimiz senelerde rüzgar gibi esen ancak şu anda takımda mutsuz olan ismi Bakasetas. Yıldız oyuncu da takımından ayrılarak ülkesinde futbol oynamaya sıcak bakıyor.