Galatasaray’da ayrılık! Sözleşmesi feshedildi

Galatasaray'da ayrılmak için yönetimden istediği 1.4 milyon euro reddedilen Omar Elabdellaoui'nin sözleşmesi, tek taraflı feshedildi.

Galatasaray’da ayrılık! Sözleşmesi feshedildi

Galatasaray’da transfer hareketliliği sürüyor. Sarı-Kırmızılılar bir yandan oyuncu kadrosunu güçlendirmeye çalışırken bir yandan da takımda düşünülmeyen oyuncularla yolları ayırmanın hesapları yapılıyor.

Sarı-Kırmızılılarda son olarak takımda düşünülmeyen Norveçli savunma oyuncusu Omar Elabdellaoui'nin sözleşmesi tek taraflı feshedildi.

Galatasaray’dan yapılan KAP’a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Omar Elabdellaoui'nin sözleşmesi tek taraflı feshedilmiştir." ifadesine yer verildi.

Sar-kırmızılılar, Omar'ı 2020 yılında Yunan ekibi Olympiakos'tan bedelsiz kadrosuna katmıştı. Galatasaray formasıyla 20 maça çıkan Norveçli oyuncu 1 asist yapmıştı.

Yüzünde havai fişek patlamıştı

Sarı-Kırmızılılar, 2021 yılında yılbaşı gecesi evinde geçirdiği havai fişek patlaması kazası nedeniyle 1 yılı aşkın süre sahalardan uzak kalan Omar’ın tedavisi boyunca sözleşmesinde yer alan ücreti ‘oynuyormuş’ gibi hiç geciktirmeden ödemişti.