Süper Lig ekibinden Galatasaray’a ihtar! Başkan açıkladı:” 'Parayı ödemezseniz dava açacağız' diye bildirdik”

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, 2022 yılında Galatasaray’a transfer olan Abdülkerim Bardakcı’nın transfer ücretinin küçük bir taksitinin sarı-kırmızılı takım tarafından ödenmediğini belirterek, “Küçük bir taksit var. Onu bekliyoruz Galatasaray'dan. Maalesef onlar ödemedi, biz de onlara ihtar çektik. 'Parayı ödemezseniz dava açacağız' diye de bildirdik” dedi.

Süper Lig ekibinden Galatasaray’a ihtar! Başkan açıkladı:” 'Parayı ödemezseniz dava açacağız' diye bildirdik”

Galatasaray’ın 2022 yılında Konyaspor’dan 2,8 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı Abdülkerim Bardakcı gösterdiği performansla ilk 11’in değişmez ismi oldu. Milli Takım’ın da ilk 11’inde kendisine yer bulan Abdülkerim hakkında çarpıcı bir gelişme yaşandı.

Futbolcunun eski kulübü Konyaspor’un Başkanı Ömer Korkmaz, KonTV'de katıldığı canlı yayında Galatasaray kulübüne Abdülkerim Bardakcı transferi nedeniyle ihtar çektiklerini söyledi.

Süper Lig ekibinden Galatasaray’a ihtar! Başkan açıkladı:” 'Parayı ödemezseniz dava açacağız' diye bildirdik” - Resim : 1

"KÜÇÜK BİR TAKSİT ÖDENMEDİ, İHTAR ÇEKTİK"

Korkmaz şu ifadeleri kullandı:

“Abdülkerim Bardakcı'dan kalan küçük bir taksit var. Onu bekliyoruz Galatasaray'dan. Maalesef onlar ödemedi, biz de onlara ihtar çektik. 'Parayı ödemezseniz dava açacağız' diye de bildirdik. Sonuçta dediğim gibi bu bizim alacağımız. Karşıdaki takımın kim olduğuna bakmıyoruz. Paramızı, hakkımızı istiyoruz.”

Süper Lig ekibinden Galatasaray’a ihtar! Başkan açıkladı:” 'Parayı ödemezseniz dava açacağız' diye bildirdik” - Resim : 2

ABDÜLKERİM'İN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterilen 29 yaşındaki Abdülkerim bu sezon oynadığı 27 maçta 2 gol attı.