Süper Lig'de Galatasaray'a Trabzonspor maçı öncesinde kötü haber! 27 maçta 17 gol 6 asistle oynayan futbolcu zor gibi! Okan hoca çok güveniyor

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un en güvendiği isimlerin başında gelen ancak bir süreden bu yana sakatlığı nedeniyle forma şansı bulamayan futbolcunun Trabzonspor maçıyla birlikte yeniden formasına kavuşması bekleniyordu. Fakat kötü haber geldi. 27 maçta 17 gol 6 asistle oynayan futbolcunun Trabzon maçına yetişmesi zor gibi.

Süper Lig'de Galatasaray'a Trabzonspor maçı öncesinde kötü haber! 27 maçta 17 gol 6 asistle oynayan futbolcu zor gibi! Okan hoca çok güveniyor

Süper Lig'de 2 puan geriden Fenerbahçe'yi takip eden Galatasaray, önündeki Trabzonspor mücadelesini kayıpsız geçerekl 3 puan almak istiyor. Sarı kırmızıların 3 puan almak için ihtiyacı olan futbolcuların başında ise Arjantinli yıldız Icardi geliyor. Ancak bir süreden bu yana Icardi, sakatlığı nedeniyle arkadaşlarıyla çalışamıyordu. 

TRABZONSPOR MAÇI İÇİN UMUTLANDILAR

Sarı kırmızılı taraftarlar, Trabzonspor maçında Icardi'nin yeniden formasına kavuşabileceği ihtimali ile umutlandı ancak bu umut kısa süre içerisinde söndü. Çünkü yapılan son değerlendirmelere göre Icardi'nin Trabzonspor maçında formasına kavuşmasının zor olduğu belirtildi.  

Süper Lig'de Galatasaray'a Trabzonspor maçı öncesinde kötü haber! 27 maçta 17 gol 6 asistle oynayan futbolcu zor gibi! Okan hoca çok güveniyor - Resim : 1

Okan Buruk'un en güvendiği isimler arasında yer alan Icardi'nin Trabzonspor maçında takımın gol silahlarından biri olacağı bekleniyordu. 

27 MAÇTA 17 GOL ATTI

Sarı kırmızılılarda 2 sezona damga vuran futbolcu konumunda bulunan ve adına şarkılar söylenen Icardi, bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 27 maçta 17 gol 6 asist yaparak taraftarlarını mutlu etmişi.