Süper Lig’de golü olmayan Aboubakar hakkında çarpıcı iddia! Trabzonspor maçında neden ilk 11 oynamadığı ortaya çıktı

Beşiktaş’ın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar ligde gol atamazken Trabzonspor maçına ilk 11’de çıkmak istemediği öne sürüldü. Kamerunlu golcünün Şenol Güneş ile görüşerek, “Hocam yorgunum, kendimi iyi hissetmiyorum. İlk 11'de başlayamam" dediği ile sürüldü.

Süper Lig’de golü olmayan Aboubakar hakkında çarpıcı iddia! Trabzonspor maçında neden ilk 11 oynamadığı ortaya çıktı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 5.haftasında deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor’a 3-0 yenildi. Siyah-beyazlıların maçtaki kötü oyunu taraftarı kızdırdı. Ayrıca maç öncesi ailevi sorunları nedeniyle Fransa’ya giden maçtan bir gün önce geri gelen Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar, hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Süper Lig’de golü olmayan Aboubakar hakkında çarpıcı iddia! Trabzonspor maçında neden ilk 11 oynamadığı ortaya çıktı - Resim : 1

İLK 11’DE BAŞLAMAK İSTEMEDİ

Takvim’in haberine göre İstanbul'da yapılan son idmana yetişen Aboubakar'ın Trabzon yolculuğu öncesi teknik direktör Şenol Güneş'e "Hocam yorgunum, kendimi iyi hissetmiyorum. İlk 11'de başlayamam" dediği ileri sürüldü. Şenol Güneş'in de 31 yaşındaki futbolcuyu bu sebepten dolayı Trabzon'da ilk 11'de sahaya sürmediği de belirtiliyor.

Süper Lig’de golü olmayan Aboubakar hakkında çarpıcı iddia! Trabzonspor maçında neden ilk 11 oynamadığı ortaya çıktı - Resim : 2

LİGDE GOLÜ YOK

Beşiktaş formasıyla bu sezon ligde gol atamayan futbolcu, Konferans Ligi’nde çıktığı 6 maçta ise 5 gol attı, 1 asist yaptı.

Yıldız futbolcu toplamda çıktığı 10 maçta 5 gol, 2 asistlik performans sergiledi.