Süper Lig'de bombalar peş peşe patlıyor

Korona virüs nedeniyle geç tamamlanan Süper Lig'de transfer sezonunun başlamasıyla birlikte bombalar da peş peşe patlamaya başladı. Süper Lig'de biten ve resmi olarak açıklanan transferler...

Süper Lig'de bombalar peş peşe patlıyor

Süper Lig'de transfer sezonunun açılmasıyla birlikte bombalar da peş peşe patlamaya başladı. Kulüplerin 'finansal fair play' nedeniyle harcama limitlerinde sıkıntı yaşamasından dolayı 'sözleşmesi sona eren' futbolcular gözde haline geldi.

Özellikle bedelsiz olarak kadrolarına kattıkları isimlerle gelecek sezonun planlamasını yapan Süper Lig ekipleri, kısıtlı bütçeleriyle de yurt dışından en iyi isimleri bulmaya çalışıyor.

Fenerbahçe
Bugün Mame Thiam'ı açıklayan Fenerbahçe bir bombayı daha patlatmaya hazırlanıyor. Beinsport'un haberine göre bir süredir devam eden görüşmeler olumlu sonuçlandı ve Trabzonspor ile yollarını ayıran Jose Sosa ile anlaşmaya varıldı. Fenerbahçe'nin bugün Sosa transferini de açıklaması bekleniyor.

Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Mame Thiam'ı bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı. Sosa transferi açıklandığı takdirde bonservis bedeli olmadan transfer edilen oyuncu sayısı 5'e yükselecek.

Karagümrük yanıyor!
Süper Lig'in yeni ekibi Fatih Karagümrük ise adından çok söz ettirecek bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. İstanbul ekibi İngiliz kaleci Joe Hart ile prensip anlaşmasına vardı. İngiltere Milli Takım kalesini de koruyan Joe Hart için Sir Alex Ferguson, son 20 yılın en iyilerinden birisi demişti.

Futbolun klasikleşmiş cümlesi olan, "Atanın ve tutanın iyi olacak" sözüyle hareket eden Fatih Karagümrük, önce kalesini sağlama almayı planlıyor.

Joe Hart Ada'da kaldı!

Karagümrük'ün prensip anlaşmasına kaldığı Joe Hart, son anda Tottenham'ın teklifini kabul etti ve Ada'da kaldı.