Süper Lig’de üst sıraların heyecanı bitmiyor

Süper Lig’in 13. haftasında gerçekleşecek olan maçların hakemleri açıklandı. 25 Kasım’da kendi evinde oynayacağı maçta Galatasaray-Alanyaspor maçının hakemi Ali Şansalan oldu. Fenerbahçe ve Karagümrük maçını ise Arda Kardeşler’in yöneteceği açıklandı.

Liderlik yarışını yakından ilgilendiren haftada iki kulübün oynayacağı oyun merak konusu.

Ligin üçüncüsü Adana Demirspor, dördüncüsü Trabzonspor, beşincisi Beşiktaş hatta altıncısı Kayserispor 22 puana sahip. Adana Demirspor geçen hafta Fenerbahçe’yle karşı karşıya gelmişti. Bu hafta üçüncülüğü korumak için Kayserispor’a deplasmana gidecek. Kayserispor’la aynı puana sahip olmalarına rağmen averaj farkıyla ligin altıncı sırasında yer alıyor. İki takıma da eşitlik yetmeyecek. Heyecanlı liderlik yarışında Adana Demirspor’la Kayserispor’un karşı karşıya geleceği maçın hakemi Kadir Sağlam olacak. Heyecanı yüksek ve ligin üst sıralarını yakından ilgilendiren maç olacak.

Trabzonspor ise Sivasspor’la karşı karşıya gelecek. Ligin dördüncü sırasında yer alan Fırtına, üçüncülük için sahaya çıkacak. Ligin 13. sırasında yer alan Sivasspor son beş maçında iyi bir istatistik elde edemedi. Trabzonspor üst sıralarda yerini korumak ve Adanaspor’u geçip üçüncülüğü elde etmek için sahada mücadele edecek. Mücadelenin hakeminin Volkan Bayarslan olduğu açıklandı.

Haftalardır gündemden düşmeyen, yönetimiyle, hocasının olmamasıyla ve aldığı sonuçlarla Beşiktaş, Süper Lig’de 22 puanla beşinci sırada yer alıyor. Beşiktaş, maçının olduğu 26 Kasım tarihinde başkanlık seçimi de olacak. Beşiktaş yakın zamanda yeni hocaları Rıza Çalımbay’yı açıkladı. 26 Kasım’da da Samsunspor’la karşı karşıya gelecekler. Lig’in 19. sırasında yer alan Samsunspor, Beşiktaş’ı evinde ağırlayacak. Maçı yönetecek hakemin Abdulkadir Bitigen olduğu açıklandı. 

Süper Lig’in üçüncü, dördüncü, beşinci ve altıncılığını etkileyecek maç 13. haftada oynanacak. Millî maç dönüşü liderliği ve ligin diğer sıralamalarını yakından ilgilendiren 13. haftanın heyecanı farklı olacak.