Süper Lig’i sallayan yıldız isimden transfer itirafı! Kendisini isteyen takımları tek tek açıkladı!

Fatih Karagümrük’ün İtalyan yıldızı Fabio Borini, hakkında çıkan transfer haberleri için konuştu. Borini, tekliflere açık olduğunu ve Haziran ayını beklediğini belirterek, “Özellikle ligin ilk 5 sırasındaki takımların hepsi durumumu sordu. Ben de 32 yaşındayım ve şartlarımı, kariyerimi düşünmeliyim” dedi.

Süper Lig’i sallayan yıldız isimden transfer itirafı! Kendisini isteyen takımları tek tek açıkladı!

Andrea Pirlo yönetiminde iyi bir ivme yakalayan Fatih Karagümrük’ün yıldızı Fabio Borini, bu sezon 24 maçta 16 gol, 9 asistlik performans sergiledi. İsmi birçok takımla anılan 32 yaşındaki yıldız kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu.

"SÖZLEŞMEM HAZİRAN AYINDA BİTİYOR"

Ligin ilk 5 sırasında yer alan takımların (Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Adana Demirspor, Trabzonspor) durumunu sorduğunu ifade eden Borini, “Ben de 32 yaşındayım ve şartlarımı, kariyerimi düşünmeliyim. Sözleşmem haziran ayında bitiyor, ailemin fikrini alıp geleceğimle ilgili karar vereceğim” dedi.

Süper Lig’i sallayan yıldız isimden transfer itirafı! Kendisini isteyen takımları tek tek açıkladı! - Resim : 1

"TEKLİFLERE AÇIĞIM"

Borini, “Her teklife açığım. İtalya'ya dönmeyi tabii ki istiyorum ama burada kalmak da istiyorum. Tekliflere açığım, haziranı bekliyorum” diye konuştu.

EN BEĞENDİĞİ İSİMLERİ AÇIKLADI 

İtalyan yıldız beraber oynadığı en iyi hücumcunun Fildişi Sahilli futbolcu Drogba olduğunu söyledi. Borini, ligde en beğendiği oyuncunun ise Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci olduğunu ifade etti.

Süper Lig’i sallayan yıldız isimden transfer itirafı! Kendisini isteyen takımları tek tek açıkladı! - Resim : 2

BORİNİ'NİN KARİYERİ

Karagümrük’te önemli bir çıkışa imza atan Borini, kariyerinde daha önce; Chelsea, Parma, Roma, Liverpool, Sunderland, Milan ve Hellas Verona’da forma giydi.