Herkes ne diyeceğini merak ediyordu! Andre Pirlo’dan Beşiktaş açıklaması!

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Beşiktaş başkan adaylarından birinin kendisine teklif yaptığı iddialarına ilişkin konuştu. Pirlo, “Bu seneyi daha iyi bir şekilde bitirmek için çalışıyorum. Başka bir takımla ilgilenmiyorum. Tüm konsantrasyonum Karagümrük'le” dedi.

Herkes ne diyeceğini merak ediyordu! Andre Pirlo’dan Beşiktaş açıklaması!

Fatih Karagümrük’te başarılı bir sezon geçiren İtalyan teknik adam Andrea Pirlo, hakkında çıkan Beşiktaş iddiasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

İstanbulspor maçı öncesi yapılan antrenmanda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Pirlo, Beşiktaş'ta bir başkan adayı ile görüşme yaptığı yönünde çıkan haberler ile ilgili şunları söyledi:

"Bununla ilgili bir şey bilmiyorum. Sadece Karagümrük'e odaklanmış durumdayım. Başka bir takımla ilgili haberleri dinlemiyorum. Bu seneyi en iyi şekilde bitirmeye odaklanmış durumdayım. Başkanla bir konuşma yaptık. Bu konu da geçti. Sadece takımıma konsantreyim. Bu seneyi en iyi şekilde tamamlamaya konsantreyim. Bunu da sezon sonunda konuşacağız. Tek hedefimiz takımımızı en iyi seviyeye çıkarmak.”

Herkes ne diyeceğini merak ediyordu! Andre Pirlo’dan Beşiktaş açıklaması! - Resim : 1

“YÖNETİCİLER BANA SÖZLEŞME YENİLEME TEKLİFİNDE BULUNDULAR”

İtalyan'ın yüksek tirajlı gazetelerinden La Gazetta dello Sport'a konuşan 43 yaşındaki çalıştırıcı  Fatih Karagümrük’teki durumuna ilişin olarak, "Yöneticiler bana sözleşme yenileme teklifinde bulundular ama bunu sezon sonunda konuşmanın daha iyi olacağını söyledim. Doğru yerde, uygun programlarla gelişmeyi çok önemsiyorum" demişti.