Valerien Ismael istifa! Twitter'da ilk sırada

Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş, Hatayspor'a konuk oldu. 32. saniyede Weghorst'un ayağından bulduğu golle maça adeta 1-0 önde başlayan Beşiktaş, ikinci yarıda Hatayspor'un baskısına direnemedi ve ev sahibi bulduğu gollerle karşılaşmayı 2-1 kazanmayı başardı. Maçın ardından "Valerien Ismael istifa" etiketi Türkiye gündeminde ilk sırada yer aldı.

Valerien Ismael istifa! Twitter'da ilk sırada

Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş, Hatayspor'a konuk oldu. 32. saniyede Weghorst'un ayağından bulduğu golle maça adeta 1-0 önde başlayan Beşiktaş, ikinci yarıda Hatayspor'un baskısına direnemedi ve ev sahibi Hatayspor bulduğu gollerle karşılaşmayı 2-1 kazanmayı başardı.

Tribünden "Ismael istifa" sesleri

Hatayspor'un 90. dakikada Kaan Kanak'ın ayağından bulduğu 2. gol sonrası Beşiktaş tribünlerinden "Valerien istifa" ve "Sergen Yalçın!" sesleri yükseldi.

Son 6 maç 1 galibiyet

Ismael yönetimindeki Beşiktaş, oynadığı son 6 maçtan 1 galibiyet alarak sadece 6 puan toplayabildi.

Valerien Ismael istifa! Twitter'da ilk sırada - Resim : 1

#Valerianİsmaelİstifa 1. sırada

Karşılaşmanın hemen ardından #Valerianİsmaelİstifa hastaghi Twitter'da ilk sırada yer aldı.

Valerien Ismael istifa! Twitter'da ilk sırada - Resim : 2

Çebi "Ismael ile devam" demişti

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi yaptığı açıklamada “Ben hocama çok güvendiğimi defalarca söyledim. Güvenmeye de devam ediyorum. Kendisinde birçok artı gördüğüm bir hocamız. Ancak daha önce de ifade ettiğim gibi, bu seneki şampiyonluğu Valerien Ismael ile kazanmaktan başka bir plan içerisinde değilim. Hocamızla devam etmeyi, bu sene onunla şampiyonluğu kazanmayı ve kupayı onunla kaldırmayı planladım. Ve o plan içerisinde devam ediyorum. Fikrimde bir değişiklik yok, olmasını gerektirecek bir durum da söz konusu değil.” ifadelerini kullanmıştı.