Süper Lig'in 11. haftasında karşı karşıya gelen Antalyaspor ve Beşiktaş maçından, Antalyaspor 3 golle galip ayrıldı

Süper Lig'in 11. hafta mücadelesinde Beşiktaş, deplasmanda Antalyaspor'a konuk oldu. Toplamda 5 golün atıldığı maçta, siyah-beyazlı takım, Antalyaspor karşısında mağlup oldu. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri Saric ve Jehezkel (2) kaydetti. Beşiktaş'ın golleri ise Cenk Tosun ve Jackson Muleka'dan geldi.

Süper Lig'in 11. haftasında karşı karşıya gelen Antalyaspor ve Beşiktaş maçından, Antalyaspor 3 golle galip ayrıldı

Trendyol Süper Lig'in 11. hafta karşılaşmasında Bitexen Antalyaspor ile Beşiktaş kozlarını kıyasıya mücade etti. Corendon Airlines Park Antalya'da oynanan maçın hakemleri Yaşar Kemal Uğurlu, Serkan Olguncan ve Abdullah Bora Özkara oldu. 3-2'lik maçın kazananı Bitexen Antalyaspor oldu. 

MAÇIN İLK GOLÜ CENK TOSUN'DAN GELDİ

İlk yarının uzatma dakikalarında Salih Uçan’ın ceza sahası içi sağ tarafından pasında arka direkte topu alan Cenk Tosun, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve takımını öne geçirdi.

İKİNCİ YARININ İLK DAKİKALARINDA ANTALYASPOR'DAN ATAK GELDİ

Mücadelenin ikinci yarısı Antalyaspor'un atağıyla başladı. Antalyaspor ikinci yarının henüz 25. saniyesinde Dario Saric'le skoru 1-1'e getirdi.

ANTALYASPOR, GERİDEN GELİP ÖNE GEÇTİ

Antalyaspor, maçın ikinci yarısında görkemli bir performans elde etti. Takım, 51. dakikada Jehezkel ile öne geçmeyi başardı.

12 DAKİKADA 3 GOL ATTILAR

Antalyaspor, 1-0 geriye düştüğü mücadelede 3-1 öne geçti. Takım, Maçın 57. dakikasında skoru 3-1'e getirmeyi başardı.

BEŞİKTAŞ'IN İKİNCİ GOLÜ SON BÖLÜMDE GELDİ

Kıyasıya geçen mücadelenin son bölümünde baskısını artıran Beşiktaş Muleka ile 80. dakikada bulduğu golle skoru 3-2'ye getirdi.

BEŞİKTAŞ KARŞISINDA 10 YIL SONRA GALİP OLDULAR

Antalyaspor 3-2'lik skorla, 10 yıl sonra kendi sahasında Beşiktaş'ı mağlup etmeyi başardı. Bu skorla Beşiktaş 19 puanda kalırken, Antalyaspor puanını 15'e yükseltti. Beşiktaş ise bu mağlubiyetle ligde oynadığı son üç maçın ikisinden puan çıkartmadı.