Dev maçta skor 2-0 olunca herkes o ismi haykırdı!

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray Ülker Stadı'nda karşılaştı. Galatasaray'ın, Fenerbahçe'yi adeta sahadan sildiği maçta skor 2-0'a gelince sarı lacivertli tribünler eski futbolcusunun ismini haykırdı.

Dev maçta skor 2-0 olunca herkes o ismi haykırdı!

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray Ülker Stadı'nda karşılaştı.

Galatasaray'ın, Fenerbahçe'yi adeta sahadan sildiği maçta skor 2-0'a gelince sarı lacivertli tribünler eski futbolcusunun ismini haykırdı.

Altay'a protesto

Fenerbahçeli taraftarlar, skorun 2-0 olduğu dakikalarda Altay Bayındır'yı ıslıkladı. Genç kaleci topla buluştuğunda tribünlerden tepki gördü.

Ferdi Kadıoğlu'na destek

Bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu ise destek gören isim oldu. Taraftarlar, milli oyuncunun lehine tezahüratlarda bulundu.

Volkan Demirel tezahüratı

24 yaşındaki kalecilerini ıslıklayan Fenerbahçe tribünleri daha sonra Altay'a tepki göstermek adına eski kalecileri ve şu anda Hatayspor Teknik Direktörü olan Volkan Demirel'in ismini bağırarak tezahürat yaptı.

Sarı-lacivertli kulübün efsane kalecisi olan Volkan Demirel kariyerinin çok büyük bir bölümünü Fenerbahçe'de geçirirken, takımının derbi maçlarının neredeyse tamamında kaleyi korumuştu.