Renklerin kardeşliği! 3 büyükler tek vücut oldu!

TFF, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilde hissedilen depremin ardından yardım kampanyası başlattı. Süper Lig'in köklü kulüpleri Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray taraftarları için ortak hareket etme kararı alındı.

Renklerin kardeşliği! 3 büyükler tek vücut oldu!

TFF, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilde hissedilen depremin ardından yardım kampanyası başlatma kararı aldı.

TFF, AFAD tarafından koordine edilen hesaba 20 milyon TL bağışta bulunarak tüm futbol camiasına bu kampanyaya destek olması yönünde çağrıda bulundu.

3 BÜYÜKLERDEN ORTAK KAMPANYA

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray taraftarları için ortak hareket etme kararı alındı. Süper Lig'in devlerinden yapılan açıklamalarda şu ifadeler yer aldı:

Fenerbahçe: Avrupa Yakası’nda olup afet bölgesine desteklerini göndermek isteyen taraftarlarımızın, yardımlarını Galatasaray Nef Stadyumu veya Beşiktaş Vodafone Park’a götürmelerini rica ediyoruz.

Galatasaray: Avrupa Yakası’nda olup Nef Stadyumu’na ulaşım imkanı olmayan vatandaşlarımızı, yardımlarını Vodafone Park’a ulaştırmaya davet ediyoruz. Anadolu Yakası’nda olup Galatasaray Taçspor Tesisleri’ne ulaşım imkanı olmayan vatandaşlarımızı, yardımlarını Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’na ulaştırmaya davet ediyoruz.

Beşiktaş: Avrupa Yakası’nda olup Vodafone Park’a ulaşım imkanı olmayan vatandaşlarımızı, yardımlarını Ali Sami Yen Spor Kompleksi’ne ulaştırmaya davet ediyoruz.