Süper Lig’in yıldızından Beşiktaş itirafı! Neden transfer olmadığını ilk kez açıkladı! Sadece tek nedeni var

Fatih Karagümrük forması giyen İtalyan futbolcu Fabio Borini, devre arası transfer döneminde Beşiktaş’ın transfer teklifi yaptığını belirterek, “Doğru zaman değildi, öyle diyelim. Ama gelecek yaz için hiçbir şeyi göz ardı etmiyorum” dedi.

Süper Lig’in yıldızından Beşiktaş itirafı! Neden transfer olmadığını ilk kez açıkladı! Sadece tek nedeni var

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük’ün yıldızı Fabio Borini, bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Bu sezon takımına 28 maçta 20 gol, 9 asistlik katkı sağlayan futbolcu, büyük takımlarında da transfer listesinde yer alıyor. Özellikle Beşiktaş ve Trabzonspor’un özellikle ilgilendiği futbolcu, geleceği hakkında İtalyan basınına konuştu.

Süper Lig’in yıldızından Beşiktaş itirafı! Neden transfer olmadığını ilk kez açıkladı! Sadece tek nedeni var - Resim : 1

“PIRLO, BENİ DAHA AZ DEFANSA YARDIM EDEN OYUNCU YAPTI”

Fatih Karagümrük’teki durumu hakkında konuşan, “Hem Andrea (Pirlo) hem de tüm personel, bana hemen güvendi. Ve bir forvet oyuncusu, daha iyi olması için her zaman teknik direktörüne bakar. Hemen rahatladım. Çünkü dediğim gibi, beni daha az defansa yardım eden oyuncu yaptı: Elbette yine de geri dönmem gerekiyor ama farklı bir şekilde” dedi.

Süper Lig’in yıldızından Beşiktaş itirafı! Neden transfer olmadığını ilk kez açıkladı! Sadece tek nedeni var - Resim : 2

NİCOLO ZANIOLO İÇİN KONUŞTU

Galatasaray’ın yıldızı Nicolo Zainolo için konuşan Borini, “Nicolò alışıyor, şampiyonanın ortasında bunu yapmak kolay değil. Genel olarak, burada bize düşkünler, belki de hala altın çağımıza, 90'lar-2000'lere âşık oldukları için. Taktiğe olan dikkatimize, işteki sürekliliğimize hayran kalıyorlar: bu onların büyük ilgiyle takip ettikleri bir yön” ifadelerini kullandı.

Süper Lig’in yıldızından Beşiktaş itirafı! Neden transfer olmadığını ilk kez açıkladı! Sadece tek nedeni var - Resim : 3
Nicolo Zainolo

 

BEŞİKTAŞ İTİRAFI

Ocak ayında İtalya’ya dönmemesi hakkında konuşan Borini, Beşiktaş’ın devre arası yaptığı teklif için şunları söyledi:

“Doğru zaman değildi, öyle diyelim. Ama gelecek yaz için hiçbir şeyi göz ardı etmiyorum ve dolayısıyla İtalya'ya da dönüyorum. Bazı teklifler çoktan geldi, geçen sefer Aralık ayına kadar kaldığımda, buraya gelmeden önce olduğu gibi, sözleşmenin sonunda çok uzun süre bekleme hatasına kesinlikle düşmek istemiyorum. Hiçbir şeye engel değilim.”

Süper Lig’in yıldızından Beşiktaş itirafı! Neden transfer olmadığını ilk kez açıkladı! Sadece tek nedeni var - Resim : 4

Borini, Türkiye’de kalması durumunda dil çalışacağını belirterek, “Kendimle bir anlaşma yaptım: Burada kalırsam bu dili daha sıkı çalışmaya başlayacağım. Az kelime biliyorum ve İngilizce ve İspanyolca da konuşsam da Türkçe ile sıfırdan başlamak gerekiyor, çok zor” şeklinde konuştu.

“BAZEN RÜYAMDA EVİMİN SALLANDIĞINI GÖRMÜŞÜMDÜR”

Türkiye’de 11 ili etkileyen deprem felaketi hakkında konuşan İtalyan yıldız şunları söyledi:

 “Bunu uzaktan yaşadık ama itiraf etmeliyim ki bazen rüyamda evimin sallandığını görmüşümdür. Aklım hemen 2012'ye, annemle babamın yaşadığı Crevalcore depremine döndü. Ben o dönemde Parma'da oynarken bir hafta arabada uyudular. Hem kulüp olarak hem de kişisel düzeyde hemen yardım gönderdik. Ve şimdi bile bazı süpermarketlerde çeşitli insani yardım kuruluşları tarafından temel malları içeren kolileri göndermek için kapatılan koridorları görebileceğinizi söylemeliyim."